IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дон Карлос

Карлос колко ти е лот-а?

Коментар

• $/chf

SETTLED TRADES
      N/N CloseDate/Time TicketN Instrument BS Lot Open Rate Open Date Close Rate Gross PL Reason
      1 01/21/2005 06:47:47 1318574 USDCHF S .1 1.1928 01/21/2005 02:03:37 1.1928 StopLoss
      2 01/21/2005 12:46:57 1319186 USDCHF S .1 1.1963 01/21/2005 07:21:59 1.1844 $100.47 Close
      Total $100.47

Коментар

• $

позициите ми са 73 % от капитала - първита 24 часа бях на - 20 % за момента съм на +30

Коментар

• $

имам отворени три позиции от 2 дена -1.д/кад къса от 1.2276 причина волф , предполагаема цел 1.18 2.е/д дълга от 1.3010 причина анализите на мизухо и лично виждане , предполагаема цел 1.3250 3.е/иена двоина от 133.65 причина предполагаемо дъно с доста голям потенциал за разтеж , предполагаема цел136.64

Коментар

• $

az spodelqm mnenieto na varnata za 1.3070-80 .no e vazmojno i da e tuka.uspeh

Коментар

• Позиции

След множество добавяния по късият $/Франк, който започнах миналата седмица, го докарах на средна цена 1.1925
              Току що го затворих на 1.1855 с общо 1050 пипса +
              За тази седмица затварям дюкяна...
              Успех на всички!
              In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• $

Вероятността да видим 1.3070-80 тая вечер е много голяма.
                Така ми се струва.

Коментар

• тъпа мечка

Това ти сам трябва да решиш. Парите са си твои и ти си решаваш как да ги управляваш. Успех!

Коментар

• тъпа мечка

Demek da prodawam predi da sum go izial savsem li?

Коментар

• тъпа мечка

споделям мнението на КОКО ако мен ме питаш.
                      Успех!

Коментар

• systray

Още една поправка - ОТВОРИХ ДЪЛГА. Извинявай, но върша и нещо друго едновременно.

Коментар

• systray

Поправка - 2.8258.

Коментар

• systray

Прав си за GBP/NZD. Наложи се яко да добавям. Но пък ми даде печалбата на цели
                            12.5 фигури под входа !! Отворих къса на 2.8250 и затворих на 2.70. Можеше да
                            изчакам поне още толкова, но знаеш че не обичам да гоня дъна и върхове.

Коментар

• CMS

PPP, за нищо!
                              Морето е ок, ама аз го харесвам през лятото повече...
                              Успех!

Коментар

• tupa me4ka:

След отката на 1.3050 - голям.

Коментар

Working...
                                X