IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• е/$

Еврото не го пускат над 50 което ще рече че утре ще видим сигурно 1.2965 поне но кабела там вече късите започват да се увеличават но дългите може да го натиснат до резистънса на 1.8930 където да се разтварят, това разбира се не ми харесва като вариант защото ще бъде ударен стопа ми. За сметка на това швейцарската ми дълга продължава да се държи добре следвайки еврото, ауд също се нормализира, паунда за пореден път ме ядосва защото ако беше вече паднал щеше да ми удари два плаващи стопа на паундйена и да ми даде нови възможности за добавка там в интервала 192.80-194.00
    Да видим какво ще стане наистина ми е доста интересно.
    Успехи

Коментар

• е/$

евро-паунд , не евро-кабел -грешка , Петър го е разяснявал...защо..
      D.Y.F-091066

Коментар

• е/$

Meketo, Робърт Киосаки е ценен, ако имаш време за губене и никога не си чувал за инвестиции. Всяка книга може да се синтезира в няколко изречения. Написани са за бавноразвиващи.

Пореден, здравей! Върви ли търговията?

Коментар

• е/$

Може и на север да избие , но първо трябва да ги подгони мерака , да продават кабел , а като ги гледам държат го , но и тук сигурно не съм прав , защото нали си купих малко евро-кабел преди вече доста време , а то тази двойка сега се държи помалко надолу и.. , та си мисля че съм се пристрастил,защото искам да го махам ...А и нищо чудно , кабела да бави вече по-пътя надолу спрямо долара и еврото да е изпреварващо.Т.е. евро-кабел да слезе надолу още много - някъде към 5-6 фигури.
          D.Y.F-091066

Коментар

• usd/jpy

отворих и една дълга USD/JPY от 103,22
            понеже ме сърбяха ръцете

Коментар

• е/$

Meketo , за Робърт Кийосаки -какво да ти кажа ....сега си спомням че ме беше питал по този въпрос преди ден -два ..Човека определено е умен и е решил да подобри паричния си фонд с тези книги..но има какво да се научи ,още повече, че го е представил в достъпен ..бих казал напълно опростен вид ,изглежда с цел да бъде разбран от много хора и да създаде някаква икономическа култура.Много общо са казани нещата но ...рецепта за преуспяване няма - поне аз не зная такава .Прочети го - не е вредно ))

Коментар

• е/$

daite edno mnenie na kade spored vas pazara e neza6teten s pora4ki

Коментар

• е/$

daite edno mnenie na kade spored vas pazara e neza6teten s pora4ki

Коментар

• е/$

edno e qsno 6te opita test na 1.3010 ako e neuspe6en utre pak 1.3070 predi dannite

Коментар

• е/$

ако остане на тези нива още 40 минути и аз мисля като доктора,но засега все още не.
                      Успех.

Коментар

• е/$

doktore pak da ta pitam Kaosaki cenen li e

Коментар

• е/$

Благодаря докторе,
                          за посоката си сигурно прав, най-малко на 50%.
                          Времето действително е добро. За плаж не знам дали става, ама за ски съм сигурен че не е.
                          Успех и на теб!

Коментар

• за посоката е/д

посоката никой не я знае
                            но всеки може да каже как я играе
                            аз съм играл за на юг, не точно е/д, но
                            къс gbp/usd от 1,8861 от тази вечер
                            и къс nzd/usd от 0,7120 от вчера, който цял ден се мъчи да додрапа до печалба
                            ама ще го видим нощес каква ще я свърши
                            стопове не слагам и на дветe позиции
                            успешна търговия на всички, а утре ще преброим пилците
                            чао от мен

Коментар

• е/$

Sorry отговорът ми бе за Meketo а Пореден гледай ресторанта да е с добра кухня ..

Коментар

• trailing stop

Салага, мен ако питаш, друг стоп няма. Някои му казват пълзящ стоп, ама то всеки е такъв когато става дума за защита на печалба. Ня вярвам да има някой идиот дето ще е примерно на 200 пипса отгоре и ще си държи стопа в първоначалното положение, освен ако не гони поне 10 фигури.

Коментар

Working...
                                X