IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/CHF

Kamen - ако искаш ми вярвай но днес скъсих EUR/CHF от 1.5529 след почти 2 месеца "пауза" в този крос , който обикновенно предпочитам да купувам от ниски нива.Няма да гоня обаче повече от 35-50 пипса, защото както вече казах се чувствам дискомфортно да съм къс. За мен дългосрочно целта е 1.6150-1.62 в EUR/CHF.
    Поздрави и успех.

Коментар

• ауд/д

продажба 0.7752

Коментар

• ауд/д

покупка 0.7752

Коментар

• ауд/д

покупка 0.7752

Коментар

• Нов FOREX анализ

Luka - ще приема всякакви приемливи за инвеститорите и банките гаранции.

Коментар

• гаранции

наздраве - днес все още е трифон зарезан (постарому или по новому така и не разбрах , но пелина не е лош)

Коментар

• Петър

Ти си против това да се въртят повече от 100к на Форекс , нали и не вярвам да си си променил становището , между впрочем го смятах за правилно.А той - meketo , не вярвам да си го представя да ги прави на голяма сума .Такава сума само на Форекс ???
                D.Y.F-091066

Коментар

• гаранции

Д дава парите П му гарантира 10 % Гаранцията : Д се застрахова при Буфет срещу природни бедствия след това доказва пред съда че П е природно бедствие

Коментар

• Звездите му го говорят на Петър

Петре от тая сума си задели 0.1% да си купиш една жигула поне, та да не обикаляш с трамвая :-)

Коментар

• Нов FOREX анализ

Г-н Караиванов какви точно гаранции искате? И за какъв период от време бихте инвестирали 7 цифрената сума? И ако процента които предлагам е по-малък от 10% но е по голям от 3%, в зависимост от периода за които се дават парите, представлява ли интерес за вас?

Коментар

• Нов FOREX анализ

meketo - Предложението ти за 10% доходност на месец много ме интересува.Съвсем сериозно. Очаквам обаче и насрещни гаранции.Ресурса който мога да осигурч е 7 цифрен но само с гаранции.
                        Аз лично предлагам скромните 2% до 3% доходност на месец, но с гаранции.Твърде скромно срещу твоите 10% но пък без гаранции.
                        Предложението ми както казах е сериозно и очаквам да ми пишеш на мейла ако и твоето е сериозно.
                        Успех на всички Спекуланти.

Коментар

• Петър Караиванов

Петре, кажи нещо нещо за EUR/CHF , че по принцип не я следя но ми се струва добро нивото за скъсяване 1,5540-50 с добавка на 1,5620. Първи таргет 1,5500 втори 1,5380. Дълъг съм в евро и швейцарец и при нива съответно 1,32 и 1,1650 ми се струва добре ( ниво 1,5378).
                          Пиши ако имаш време.
                          Лека и профитна вечер на всички !

Докато го напиша свали 10п

Коментар

• е/$

izlizam ot dalgata ot 1,3014-30 pipsa napred,puskam kasa za oste 15-20

Коментар

• vypros

mersi

Коментар

• иена

не претендирам за познания по световна политика иена и китаи - не вярвам китаи да се откаже от нещо което му дава стабилност , не вярвам да има изненади на г7 в тази насока - оттук си правя извода че на иената и предстои поевтиняване

Коментар

Working...
                                X