IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тая валута...

Е досега убаво си говорихме, сега кво ви стана, а?
    Кой както иска така играе, може да си говорим и без такива епитети, нали?

Коментар

• Тая валута...

ami vdiga se, v reindj kam ustata ti e

Коментар

• Тая валута...

Тая валута "простак" не я знам. Ти двойката простак/шматка ли търгуваш? Как е? Как е?

Коментар

• +0.25

kak nqma da targuvas eur/usd be prostak tam e dalaverata-novi4ak ti si golqma smatka samo tova ste ti kaja

Коментар

• za MM

И това с 20-те последователни губещи сделки, твои лични, направо ме съкруши. Понеже аз от Елдер и Лари съм си направил една стръвнишка система на добавка за първите 200 пипса минус, а по нататък или затварям или добавям като ми се обади, леля Дора и каже, че млякото пак кипнало)) И да ти кажа, ако губиш сделка и отваряш нова удвоена, независимо в коя двойка, различна от тази, в която си играл е ЗЛАТООООО. Но... позицията ми е 0.5% от капитала. Ако щеш вервай)) Ей за това съм винаги в добро настроение, хе хе хе

А прякора си го сменям сам. Ний сме свикнали от Тошово време, тъй че не се чудете ко стана, де отиди бай Али. Отиди у ормана, да бере гъби. Зилени. Да! ))))))))))))))))))))))))))

Коментар

• +0.25

Петре виждал съм , аз също съм привърженик на стоповете , но момента е различен , тази рейнджова търговия под 100 пипса е убиййствено да играеш с плитки стопове , Ти имаш по голям опит естествено о едва ли трябва аз да те уча , но играта без стопове ми носи успех след НГ . Естествено ако АУД отиде на 0.80 без корекция ще пия една студена вода и ще ме върне 1 месец назад , но все ми се струва че 0.76 е по вероятно от 0.80 . Успех

Коментар

• +0.25

novichyk - не ми се говори сега за стопове,но съм на точно обратното мнение на твоето.Явно не си виждал как с 5 котировки Е/$ прави 4 фигури движение за по-малко от 1 минута.

Коментар

• za MM

id2 я кажи някой основни неща, които ти харесаха от книгата на Райън Джоунс и които виждаш на практика реализуеми от нас във Форекса. Молба. Понеже все я пропускам да я прочета, а видях, че на теб ти е харесала))

Коментар

• +0.25

Ами аз Е/Д не търгувам , сега чакам да върне до 0.7750 че да го затворя , че суапа е лош . ако ли не ще чакам 0.77

Коментар

• устана се пише остана, бе момкоооо

много се радвам като почнеш да ме критикуваш тва значи че пак съм познал посоката Успех и дано гроба не ти е тесен
                      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• USD/JPY тази нощ

И като видим какво? Добавяш и си свиркаш, тъй се прай))

Коментар

• +0.25

novicyk за момента си играя реинджа така че няма страшно поне още една разходка до 1,3080 ще има При каквито и да е обстоятелства успех
                          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• USD/JPY тази нощ

Mission imposible 1.31
                            South will be the direction, according the state of the global Econ
                            Petre, right?

Коментар

• устана се пише остана, бе момкоооо

Той си знай, за кого е това)) Ще ме преобърнеш в гроба да знайш! )))))))))))))))))))

Коментар

• +0.25

бнигхт , ако в САЩ е лоша безработицата в Еврозоната е 2 пъти по висока .....Успех

Коментар

Working...
                                X