IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• е/д

Ленче, продължаваш да ме съсипваш с твоите печалби.
    Здрасти Петре, радвам се, че се появи! Поне твоите пипсове са истински. Къде се изгуби бе човек, помислих, че си емигрирал? Дай някаква посока!

Коментар

• е/д

Петре подържаш ли още мнението си за 1,40... дългосрочно?

Коментар

• е/д

Поздрави, Пешо и успешна нова седмица от понеделник.

Коментар

• е/д

Ха. Маи несамо аз съм на мнение за 1.2750
          Ако невярвате на мен вярваите на Петър
          А кафе въобще непия, вредно е за кожата и за зъбите.

Коментар

• е/д

Здравейте Спекуланти.
            Денят беше доста изнервящ и динамичен.
            Противно на моите очаквания, първо бяха обрани стоповете в горната страна на рейнджа , а в последствие в долната част (зоната 1.2910/20) В последствие този рейндж бе пробит в долната част и Е/$ намери (за сега) силна подкрепа в зоната 1.2860/70. След пробивът на основното ниво на подкрепа от 1.2910/20 (50% корекция на движението от 1.2230 до 1.3665) следва да очакваме тест на следващото сериозно ниво на подкрепа 1.2750/70 - 61.8% корекция на импулсната вълна.
            Пожелавам приятен уикенд и ползотворна почивка на всички Спекуланти.

Коментар

• е/д

Елена,ти явно си гледаш вечер на кафе и познаваш .........разкрий поне датата на достигане на нива 1.2750,а би било и доста почтено от твоя страна да съобщиш и точния час на събитието ... все пак колега в нужда се познава

Коментар

• е/д

Не се заблуждавайне 1,40 ще има и това си е. Тези които са го дали като
                прогноза не са паднали от Марс. Много не вярваха и за 1,36, но стана факт.
                Пожелавам успех на всички през новата седмица.....

Коментар

• е/д

Сэгласен съм, чее само демонстрация преди Г7, още повече, че няма достатъчно икономически данни и очаквания за спад под 1,28.След средата на следващата седмица навярно ще видим 1,31-3250

Коментар

• е/д

И аз съм за дълга до 1.38-1.40 но преди това ще видим ниво 1.2750

Коментар

• е/д

Това бях аз, но ме мързеше да пиша парола за името.
                      Работа и заплата?

Коментар

• е/д

След 1000 премеждия затворих всички сделки.
                        Къс австралиец от 0,7779 - 94 пипа печалба.
                        Къс Usd/Chf от 1,1987 с хеджираща къса Eur/Usd от 1,2971 с 4 пипа загуба.
                        Къс Gbp/Usd от 195,20 - 35пипа печалба.
                        Беше много изнервяща поредица от необмислени сделки с щастлив завършек благодарение на кенгуруто.
                        Пожелавам на всички приятни почивни дни.

Коментар

• е/д

1,39 и 1,42 за мен са актуални. Дългите евра бих оставил спокойно да дочакат скоро 1,31.
                          Не виждам обърнат тренд. Виждам една грубичка демонстрация на мускули преди Г7.

Коментар

• е/д

Юлияне , графики не гледам , за мен тренда е обърнат . Графиките са за да се обяснява нещо което се е случили ...Успех ти желая!

Коментар

• е/д

(04.02.2005) Евро/доллар. Технический взгляд JP Morgan Chase.

Технические аналитики в JP Morgan Chase отмечают, что техническая картина по евро/доллару в краткосрочном периоде для них - все еще 50-50. "Мы продолжаем полагать, что снижение от $ 1.3660 носит корректирующий характер, и мы будем искать основание рынка, хотя текущие графики не много предлагают в этом плане", - сказали они в своем ежедневном комментарии клиентам. "Поэтому риск ближайшего времени состоит в том, что мы увидим падение к поддержке в виде восстановления в 50 % вокруг $1.2820-50, где должна быть предпринята новая попытка сформировать основание рынка", - добавляет JP Morgan Chase.

Коментар

• EUR/USD

Е момчета, бях ви казала къс на EUR/USD и излязох права. Аз направих 130 пипса само от еврото. Дано и вие да сте направили по нещо.
                                Чао целувки на всички.

Коментар

Working...
                                X