If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Volley, не съм специалист, но триъгълната формация представлява само вид корекция на тренд - 2-ра или 4-та вълна. Обикновено протича в пет вълни и пробива в посока на тренда. Аз също разчитам на пробив надолу (по-полегатата страна на триъгълника) и удължена 5-та. Но ще чакам удобен вход за дълга по някое време и в двата варианта.
Добър вечер и от мен . Доста е тихо тук днес . Аз днес само 40 пипса от АУД изкарах ама като гледам колко съм изпуснал от европейските валути малко ме е яд! Но от друга страна лоша печалба няма . Само да не се появи Чикаго , той може само да обърне временно тренда)
kogato po4nete vsi4ki da kupuvate $ , 1.30 6te vi se stori me4ta za6toto 6te sme ve4e na 1.35,parvo trqbva da obere stopovete okolo 1.27 posle da podpira 2-3 pati min i da ne moje da probie , trqbva pone 2 pati da se izstrelq rqzko s po 1.5 figuri za 4as i togava edna sutrin sled qki deficiti 4te sme na 1.30
честито на всички печеливши. Аз направих 90 пипса . Докторе какво ще кажеш сега за деня ми. Постигнах повече от колкото можех да мечтая за един добър и приятен понеделник. Успех на всички.
Iav, започнах да скъсявам еврото от 1.3620 с 1к. По пътя надолу има само 4-5 добавяния и затваряния с по няколко к. В момент имам 1к. на средна 1.4615. За мен таргет на това пропадане е зоната 1.25. Позицията на отваряне беше минимална, защото сметката беше намаляла, а исках да си направя експеримент с по-дълга игра по дневен анализ.
Друга позиция, която задържах беше късия aud. Влязох, разчитайки на по-дълга С вълна. След това при по-сериозно вглеждане, реших да я задържа. Преди малко махнах поливоната позиция на 0.7688, защото беше голяма за сметката.
В отговор на въпроса ти - не се оплаква При мен нещата си вървят. Само времето за форекса е значително намаляло, но всяко зло за добро. Пусни номер на ICQ, ако ползваш?
Бихте могли да ме поправите,но на 0.7804 имахме фалшив пробив на триъгълника на седмична графика.
За мене посоката е надолу към 0.75/0.74 и при пробивпод последното ниво - към 0.72/0.717
Виждам че всички аматьори са на линия.
Повечето са новобранци и не познават значението на думичката колапс.
Е сега ще видят какво е.Макар че няма да го разберът.
А на другите желая успешно потапяне.
Все още е в триъгълника - за мен е достатъчно. Още повече, че късата от 0.7580 сега е със средна цена 0.7680 и то при ударен частичен стоп на 0.78, което ми донесе големи главоболия. ))
Коментар