IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• кики*

хахаха кики* приятно ми е да те видя отново във форума. Къде се губиш толква дълго време?

Коментар

• eur/usd

1.19 до утре!!!

Коментар

• aud/usd

Volley, не съм специалист, но триъгълната формация представлява само вид корекция на тренд - 2-ра или 4-та вълна. Обикновено протича в пет вълни и пробива в посока на тренда. Аз също разчитам на пробив надолу (по-полегатата страна на триъгълника) и удължена 5-та. Но ще чакам удобен вход за дълга по някое време и в двата варианта.

Коментар

• eur/usd

otgovora e za dinobot

Коментар

• eur/usd

Добър вечер и от мен . Доста е тихо тук днес . Аз днес само 40 пипса от АУД изкарах ама като гледам колко съм изпуснал от европейските валути малко ме е яд! Но от друга страна лоша печалба няма . Само да не се появи Чикаго , той може само да обърне временно тренда)

Коментар

• eur/usd

kogato po4nete vsi4ki da kupuvate $ , 1.30 6te vi se stori me4ta za6toto 6te sme ve4e na 1.35,parvo trqbva da obere stopovete okolo 1.27 posle da podpira 2-3 pati min i da ne moje da probie , trqbva pone 2 pati da se izstrelq rqzko s po 1.5 figuri za 4as i togava edna sutrin sled qki deficiti 4te sme na 1.30

Коментар

• eur/usd

честито на всички печеливши. Аз направих 90 пипса . Докторе какво ще кажеш сега за деня ми. Постигнах повече от колкото можех да мечтая за един добър и приятен понеделник. Успех на всички.
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• eur/usd

Iav, започнах да скъсявам еврото от 1.3620 с 1к. По пътя надолу има само 4-5 добавяния и затваряния с по няколко к. В момент имам 1к. на средна 1.4615. За мен таргет на това пропадане е зоната 1.25. Позицията на отваряне беше минимална, защото сметката беше намаляла, а исках да си направя експеримент с по-дълга игра по дневен анализ.
                  Друга позиция, която задържах беше късия aud. Влязох, разчитайки на по-дълга С вълна. След това при по-сериозно вглеждане, реших да я задържа. Преди малко махнах поливоната позиция на 0.7688, защото беше голяма за сметката.
                  В отговор на въпроса ти - не се оплаква При мен нещата си вървят. Само времето за форекса е значително намаляло, но всяко зло за добро. Пусни номер на ICQ, ако ползваш?

Коментар

• aud/usd

Бихте могли да ме поправите,но на 0.7804 имахме фалшив пробив на триъгълника на седмична графика.
                    За мене посоката е надолу към 0.75/0.74 и при пробивпод последното ниво - към 0.72/0.717

Коментар

• eur/usd

Чудя се Дон-а къде ли ще усредни?
                      Донеееее,Доне...........как е гламавата ти системка?
                      Тръпнеш ли кога точно ще те издуха,а?

Коментар

• eur/usd

Виждам че всички аматьори са на линия.
                        Повечето са новобранци и не познават значението на думичката колапс.
                        Е сега ще видят какво е.Макар че няма да го разберът.
                        А на другите желая успешно потапяне.

Коментар

• eur/usd

За да падне долара след атентат ли, ако има?

:]

Коментар

• eur/usd

systray ти как си?
                            на мен само аud ми се опъва. Засега

Коментар

• eur/usd

Абе една бомба ще ни оправи играта.

Коментар

• eur/usd

Все още е в триъгълника - за мен е достатъчно. Още повече, че късата от 0.7580 сега е със средна цена 0.7680 и то при ударен частичен стоп на 0.78, което ми донесе големи главоболия. ))

Коментар

Working...
                                X