IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пазарът

totoloto ако не бях толкова зле с парите в момента съм готов да се обзаложа че ще видми 1,2690 преди 1,2820
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Пазарът

помните ли едно време имасе един лаф-за бога братя не купуваите-аз казвам това но не купуваите доларитова е според мен едно обикновено движение и сте имаме нивата над 1,3200 съвсем скоро-но под 1,2700 няма да има линиики в графиките ни

Коментар

• е/д

Зайо кадето и да купиш долари в момента няма да збъркаш. Искам да обърна внимание на всички във форума движението от днес го доказа. Като на шега без сериозни данни за час долара си направи един цент спрямо еврото. А при другите валути е дори по-страшно. Надявам се разбирате на каде бия . успех на всички аз ще изчакам да мине деня и пак ще скъся. Просто не ми се плащат лихви
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• фундамент

ФУНДАМЕНТА май се състои от две неща:
          1.Наистина реални данни за съответните икономики.
          2.Дрънканиците на разни високопоставени личности /които не си пишат изказванията , ами големите акули им ги дават готови /. Целта на тези изказвания е именно манипулиране на пазара за определен период - 1 час или няколко месеца.

Коментар

• EUR/USD

Pichove , prognozite na chicago biaha argumentirani za razlika ot povecheto takiva v poslednite meseci .I vnimavaite da ne nastinete na prozoreca ot 1.273 -1.269.

Коментар

• Пазарът

Tех.анализ си е много добре-въпроса е правилно да се научи човек да ги чете и да знае кога да ги съчетава нещата и кое излиза в момента на мода от фунд.анализ
              Пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

• novichuk

Кажи според теб накъде ще видим EUR/USD, и USD/JPY?
                Благодаря предварително, успех!

:]

Коментар

• е/д

надявам се малко да се дигне 4е играя по системата на ррр

Коментар

• Пазарът

някой да има предполужения за е/д ? да може да ми даде някаква прогноза,ще съм му благодарен каквато и да е само да е преди уре

Коментар

• novichyk:

Е това е - който не знае да чете и тълкува фундаменталните, реалните и едва ли не вербалните писания на novichyk, ДА МУ МИСЛИ!!!
                      Дай сега едно компетентно мнение, да чакам ли фундаменталните данни от GB в сряда, или вербално да капитулирам още тази вечер. Tx

Коментар

• та като стана въпрос...

за спортни залагания и за хвалене, аз съм много доволен от хокей 1-ва четвъртина за домакина. в ладброкс. Ми кво да се прави. Събота и неделя няма форекс, трябва да се печели от нещо.

Коментар

• Пазарът

Новичък, абсолютно прав си за техническият анализ. Глупости на търкалета. И големият анализатор Петър миналата седмица предричаше 1.32++. Голям анализ, няма що - 5 фигури в обратната посока за 5 дни. На forexnews.com ако погледнеш прогнозите за 2005 ще се гръмнеш, всички до една са грешни с поне 5 фигури.
                          Само че положението е същото и с фундамента. Как иначе ще обясниш днешните движения? В бюджета на Тъпото черно на бяло пише че дефицитите ще са рекордни и през тази и през следващата година. И това е без да се включват 80+ милиарда годишно за кръстоносните му походи + новите които ще са нужни за Иран и Сирия.
                          Какво толкова каза Грийнспан в Петък, че да подобри фундамента - старата песен на нов глас.
                          Палестина и Израел щели утре да подпишат мирен договор, затова падал Франка. Голямо чудо, кой поред е този договор? Израелците ще спрат репресиите си а Палестинците ще спрат да се взривяват, ще плеснат с ръце и ще се прегърнат. Мир ще настане в целият свят
                          Чикаго, а ти най-малко имаш право да критикуваш. Прав си, че този сайт се използва от Петър, Сеафоам и др. за да си продават стоката, но това не е твой проблем. Ако имаш нещо да предложиш, което е полезно и безплатно, направи го. Само да не е от онези прогнози за Канадеца от 1.26 след които се покри...
                          In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Chicago

Явно много хора тук са със сериозно повредена визия. Всеки има право да иска пари за труда си, и всеки има акъл в главата си за да преценява дали да ги дава или не, дали това което се предлага систрува или не. Защо плюете по хората, които полагат някакви усилия? И защо считате, че някой е длъжен да върши нещо безплатно? Социализмът си отиде отдавна...

Желая ви късмет!

Коментар

• Chicago

Явно много хора тук са със сериозно повредена визия. Всеки има право да иска пари за труда си, и всеки има акъл в главата си за да преценява дали да ги дава или не, дали това което се предлага систрува или не. Защо плюете по хората, които полагат някакви усилия? И защо считате, че някой е длъжен да върши нещо безплатно? Социализмът си отиде отдавна...

Желая ви късмет!

Коментар

• soccer

аз бих заложил на Спортинг, но както и да е - да не изместваме темата на форума. Просто исках да се похваля.

Коментар

Working...
                                X