If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма система, която да ти гарантира 5% дневно.
А, ако се опитваш независимо от ситуацията, непременно да играеш всеки ден за петте си процента, със сигурност ще загубиш.
Единственото правилно решение е със малкия акаунт който имаш е да играеш следвайки точно правилата за управление на капитала и да трупаш опит. Когато почувстваш увереност, а това ще проличи по сметката ти, трябва да си откриеш по-голям акунт, за да печелиш толкова, че да можеш да живееш от това. Колко голяма трябва да ти е тази сметка - като му дойде времето ще знаеш.Ще знаеш и откъде да вземеш парите.
До тогава обаче, не експериментирай, пренебрагвайки азбучни правила, формулирани чрез загубата на маса пари от други трейдери!
Ако някой ти твърди, че лесно се печелят парите във форекса е глупак, или взема тебе за глупак.
Успех!
На Д/Й доближихме съпротивата 105.48,явяваща се 38.2% Фибо на движението от 111.45 до 101.8 ...Преодоляването на тази съпротива неминуем ще доведе до по-високи нива и до съпротивата на 106,20 Има ли някой сега къс като мене на Д/Й и какво мисли за ситуацията
Селянин,схемата е много проста играеш със 100% от сметката правиш по 20 пипса и акаунта ти расте с 20% на ден.За един месец го учетворяваш а на втория го зануляваш.
a ti za stopove chuval li si nikoi ne e siguren na kyde ste trygne a i moje da zalojish malko az lichno ne moga v momenta inache bih zalojil s edno stopche naprimer na 1.26
Коментар
Нов трейдър
Нов трейдър: E/D-
Разбира се, че не. Това не е точна наука.
Може да изчакаш цената да стигне до тренд линията и ако тръгне нагоре (отскочи от тренд линията), да почнеш да влизаш с малко за нагоре, като слагаш стоп малко под тренд линията.
Ако пробие тренд линията, може да се ослушваш за скъсяване.
Лично аз залагам на вариант 1 и смятам да го отиграя. Разбира се, ако има достъчно сигнали, че ще се случи. Въпреки, че Е/Д не ми харесва, щото е трудно предвидим и до сега не съм го играл на релна сметка.
Коментар