IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• veselqk:“простинала кобила”

Ееее, това ме изкефи...
    А бе не знам докога и докъде ще я разкарват тая кобила, но ако не я върнат поне до желателното от мен 1,2860 в скоро време - направо ще я уморят.
    Аз ги гоня с дълги кабели, австралийци, къси д/лев, доста пипсове извадих, ама то няма стигане, аман...

Коментар

• IWO

на trader.bg eur/chf в понеделник е паднал до 1.5441 .....

Коментар

• IWO

Докторе,да те светна аз-Иво се познава с админа и даже подозирам,че са приятели.Повече няма
        какво да обяснявам.

Коментар

• 19.02 наближава

Добър вечер,добро утро ,добър ден и успех на всички спекуланти.

Днес долара го разкарват като “простинала кобила” а нагоре ,а надолу до припадане(коз,коз и накрая три яки пики).Сериозна почва за обиди срещу анализаторите и в двете посоки - и сега к’во.?????Дано са по-малко жертвите от Форума.И стига сте се плюли-има баня за къпане.
          г-н Караиванов ще има ли купон на 19.02???

Коментар

• е/и

удвоена дълга по е/и средна цена 135.76

Коментар

• е/д

затворена позиция на 1.3015 - акоунт +4%

Коментар

• IWO

IWO ако действително е така - това закрилата вече е нещо въпреки че не е доказано до сега ..
                Дано все такъв късмет да имаш !!Късмета спохожда добрите !
                Успех и дерзай но ...все пак имам предубеждение.
                .Може и да греша .

Коментар

• IWO

д-р винаги съм имал по един ангел хранител на младини в един бар в москва един ме ядоса - отидох да го търся на следващия ден да се бием - да ама не - бяха го утрепали предишната вечер и наи странното бе че аз нямах нищо общо - това е нямам какво повече да кажа - успех и на теб

Коментар

• Ало-о-о

Varna никой не ти е дал правото да съдиш и да даваш отценка..
                    Гледай себе си и не съди за другите , че както виждам ти правиш заключения ,които са много над теб казано приятелски - мислиш ли че имаш толкова интелектуален и духовен капацитет за да говориш така ..Помисли ..И си изпий поредното питие !
                    Толкова от мен !
                    Приятна вечеря на всички !!

Коментар

• -DR

"затворих позицци от вчера уплашен от капиталите , след 15 мин на по лоши нива открих противоположни - в момента съм +7% за 30 мин ,ако капиталите се оправдаят слаби може и на +30 да излеза"

Този пост не е изтрит

Коментар

• IWO

E ...много бих искал да е така .Но имаш изтрити постове ..Ти какво мислиш по въпроса ..и не са за това каето пишеш ..Never naind !
                        Например по памет възтановявам поста ти че до момента си + 7 а очакваш + 30 го няма ..а аз го видях с очите си ...Е ..какво да мисля в случая ..Да не говорим за предишните ти постове ...приканващи към определено мнение в ущърб на интересите на всички които се подведат ..??!!!
                        Всеки знае себе си но мисля че така не е редно ..
                        Ако е станало без твое съгласие Sorry но имав съмнение
                        Но защо се идтриват грешните ти и ПОДВЕЖДАЩИ постове ..Може и да не си виновен но е факт -вярвам на очите си.
                        С добри пожелания IWO !

Коментар

• Ало-о-о

Господа!
                          Днес нямах възможност да следя събитията пред компютъра.
                          Влязох във чата, (един преди време ме беше контрирал, че това не е чат а форум, ама аз знам какво говоря), че влязох във чата за да се ориентирам за нещата през деня.
                          Е, не можах да го направя. Не че няма какво да прочете човек, ама много плява и тук там някое зърно.
                          То хомороиди ли ня бяха, то психоанализи на съфорумци ли не бяха и какви ли не глупости.
                          Общо взето този форум е превърнат в чат, при това на гимназистки от долните класове, дето си казват две приказки и после се карат или се кикотят безумно.
                          Знам че това дето ви го пиша сега звучи неприятно, ама е така!

Коментар

• STS

имам сметка в СТС и Елана. не са големи затожа много се издразних че СТС орязаха положителния суап. някой може ли да ме посъветва кво да правя? дали да не прехвърля всичко в Елана? мерси !

Коментар

• eur/иена

това че не съм измамник , не ми пречи да видя как ме работят мен с цялата яснота на начинанието , и да го обява на всеуслушание без да ми пука за нищо

Коментар

• eur/иена

д-р не съм си чел постовете назад - незнам , но неправилни профити днес не съм отварял само съм затварял, така че причината не е там - не съм свикнал да мамя , затова мръсотията не ме привлича

Коментар

Working...
                                X