IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• е/и

къса 137.05 лимит 136.80

Коментар

• новости

отдавна не бях щурял на новости шоуто си го биваше - резултата както винаги нулев

Коментар

• e/d-Пореден

Докторе, с мен нямаш проблеми!
        Желая ти успех!

Коментар

• gbp/usd

probvam da hvana vylnata - mislq da probvam buy na 1800 - cel 50 pips. Nqkoi s mnenie za Elliott Wave na H1 baza ?

Коментар

• д-р

да си жив и здрав другото е част от пиезажауспех

Коментар

• e/d-Пореден

Пореден за вчера ли ми говориш ?? Да , прав си проблемите бяха ,не много ,а ужасни ..Но се справих и сега всичко е на ред !!
              Извинения към Iwo, Марио и Varna - наистина съжалявам ,че ви засегнах ,но и аз съм човек ...което не ме оправдава в случая .
              Нека да забравим ако може !!
              Бъдете здрави и Щастливи !!

Коментар

• e/d

Докторе аз очаквам може би пробив дори на 1.27 до към 1.26 преди да тръгнем нагоре, всъщност Гриинспан даде тон и идеята според мен е наистина надолу но генерално сме за нагоре, не пиша анализ все още защото имам ангажименти и не следя пазара а искам да играя това което пиша
                Успехи
                ПП Кики чакам да се обадиш за да ми покажеш къде зимуват раците или моляте дай ми твоят тел аз гарантирано ще ти се обадя защото сигурно нямаш стотинки да ми звъннеш.

Коментар

• ип

наи доброто е че се научих как да прецаквам ип със прескачащи котировки - ами с предварителни поръчки днес имам 2*20 в моя полза

Коментар

• gbp/usd

Този филм не го ли гледахме и вчера?
                    Хей, режисьорите.....? ;-)))

Коментар

• e/d

Докторе,защо с този заядлив тон?
                      Проблеми в работата?

Коментар

• e/d

Nonichyk мерси за отговора !! Дай боже да е така !
                        Много успехи за теб !

Коментар

• gbp/usd

Пичове, при мен ситуацията просто е такава - трябва да удължа кабел или австралиец...
                          и казах че почвам лекичко, не бих желал да подвеждам никого.

Коментар

• м

Ами от постингите на Петър взимам решения само ако са противоположни на мойте , а това често се случва напоследък! Е сега ако напише селл Е/Д няма да си купя разбира се! Успех и на теб !

Коментар

• novichyk: gbp/usd

Благодаря за съвета!Той се отнася за всички ни и всеки сам си носи последиците.
                              Но все пак за това е и този форум - да се обменят идеи, прогнози, анализи.
                              Принципа за двете ябълки и двете идеи - като си ги разменим.....

Коментар

• e/d

Докторе здравей ! Според мен сме към 1.27 , но аз съм се заиграл с АУД и вече съм на добра печалба която смятам да прибера на 0.7815 . Ама едва ли ще преди утре сутрин 1.27 , не бързай)

Коментар

Working...
                                X