IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• е/и

не знам къде се загубихте на ако питате чартърите , както л.в. нарича тех анализаторите ще ви кажат че след 134 следва 127 - така че целите са 10 пипса риск 1100 пипса таргет - със здраве , лека и весели почивни

Коментар

• za vasheto dobro nastroenie

Deo, много яко. Колко хора вързах да ахкат пред екрана, голям смях. Thx ))

Коментар

• е/и

риска ми е 10 пипса целта 400 - ето на това ме учи лари вилиамс - поне по моите тълкования на глава 1 ако стане ще го пишем в учебниците , ако не ще го пишем за грешка

Коментар

• е/и

аида на концерта ша пеят тенорите заедно с млада геиша

Коментар

• е/и

превижда ми се БУМ на доле 10 пипса стоп рискувам позицичта ми е 40% от акаунта

Коментар

• GBP/CHF

nqkoi nzae li zashto tova kiwi taka poshturq che se naloji da zatvarqm rano rano GBP/CHF obrami wsichki porychki v GBP/NZD

Коментар

• е/и

продажба 138.25 стоп 138.35

Коментар

• GBP/CHF

mai samo se zasili za da sliza po byrzo ;-)))

Коментар

• AUD/USD

JEFF - да, това е актуалният ми мейл.Можеш да ми пишеш на него.

Коментар

• AUD/USD

Здравейте колеги.Няколко дни почивах и сега отново мисля да играя,скъсих от 0.7878 с цел 15/20 пипса.До ПЕТЪР КАРАИВАНОВ-мейла който излиза на името ти валиден ли е,искам нещо да те попитам нещо

Коментар

• е/CHF

моето си върви на където съм го засилил

Коментар

• GBP/CHF

"Мечешкото" влакче на ужасите пак тръгна нагоре-нагоре..........

Коментар

• GBP/CHF

Kamen - дано се окажеш прав,че ми се струва че малко съм скъсил :-) Тъкмо ще удвоя позицията ако видим тези нива отново тази вечер.
                            Успех на всички Спекуланти

Коментар

• za vasheto dobro nastroenie

http://www.dslextreme.com/users/exstatica/psychic.swf

Коментар

• GBP/CHF

Петре, все си мисля, че ще видим пак 2,2470-90 и от там пак ще скъся

Коментар

Working...
                                X