IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

ооооооооооооо ал, не се безпокой дори и в парламента с едно лаптопче
    ще си цъкаме на форекс, но едва ли си струва в тази среда да се работи ...
    дето мирише на далавера, има елементарни хитрости за личния джоб,
    след тях и потоп, дето керванът си върви, а кучето си лае, и хвърлят прах в очите
    че уж ги е грижа за народа, е мене лично ще ме е срам да съм от тях...

Коментар

G-n Karaivanov 4eta postoqnno va6ite prognozi.Uvajavam mnenieto Vi blagodarenie na koeto pe4elq.4estit rojden den Euro/Usa!!!

Коментар

• Валутна търговия - FOREX - политика

4estit praznik na vsi4ki spekulanti!i pove4e uspehi!

Коментар

там в народното събиране трябва да има представители на разни философии които работят на практика а не днешните примитивни екземпляри...

Коментар

представи си за момент работата в народното събрание - ходиш и вдигаш ръка като в стадо - това е служиш на нечии не твои идеи - е може би се свиква , но това вече не си ти , няма я свободата да вземаш сам решения

Коментар

Честита годишнина Форекс- трейдъри. Както навсякъде, така и при Вас има големи капацитети, от които само мога да се уча. Мисля, че хора като някои от Вас могат за нула време да стопят не само външния и вътрешния дълг, но и да помогнат за просперитета на страната и по-натам. До експерти с Вашите познания и практически опит във Форекс- търговията на Международните пазари, смятам, че биха се опитали да се домогнат политици от всякакви цветове...и биха имали успех! Но кой от Вас би заменил динамичната си и интересна работа с тази- да бъде заточен в Парламента- НИКОЙ, и затова Ви уважавам...

Коментар

• д-р

Iwo, не се сърди, просто искам да помогна, иначе си прав

Коментар

• д-р

view(горе) - encoding - more - има кирилици пробваи докато символите станат истински

Коментар

Честита годишнина! Много здраве и успех на Петър и на всички участници!

Коментар

Честит рожден ден на форума.
                      Много здраве и късмет на Петър Караиванов.
                      Наздраве.

Коментар

Г-н Бараков не мога да разчета e-mail а Ви
                        .Ако има някакъ начин бих искал наистина да го прочета но ..излизат само ейроглифи ..
                        Определено не е от моя компютър но кой знае може и да е от там .. или ако има някаква тънкост за да го разчета то някой да ми каже ..не съм компютърен специалист ..?Уж всички програми са тук но ..ето..не мога да разбера защо се получава така ???

Коментар

Уважаеми колеги,
                          Отскоро пиша в този форум, но бих искал да поздравя всички съпричастни с него с годишнината.
                          Нека бъдем живи, здрави и успешни във всяко начинание!

Коментар

Честит празник на форума !!!!
                            Надявам се тук все повече да се говори за forex , а не за това кой колко може и колко има !
                            Желая успех на инвестора , а и на всички Вас , спекуланти

Поздрави

Борсалино

Коментар

• Най-голямата тема в български форум е в Investor

Честита годишнина и от мен !!

Караиванов, тъй като форума е твое дело ти желая ЩАСТИЕ !!!В успехите ти не се съмнявам ,въпреки ,че понякога сме на противоположно мнение ..е това е единство и борба на противоречията !!Нали ??Мисля че е добре и полезно !!
                              С най-добри пожелания и бъди здрав !! Успех !!

И съм абсолютно сигурен че няма ненаказано добро както са казали хората още в древността но и зная че доброто е потенциаал а ти си г о направил -което ти прави чест ..!!

ЗА всички които участват в този форум желая здраве и успехи !!
                              ALL the best !!!

Коментар

Ponedelnik e neraboten za US

Коментар

Working...
                                X