IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е/$ КОКО

Добър вечер на всички. Държа късо евро от 1,3069 цел 1,3030 това на първо време. КОКО някакви идеи дали ще слиза още понеже и ти си къс? Също така какви са ти стоповете на тази позиция знам че е средна някаде от 1,3050 ако не се лъжа де
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Е/$ КОКО

Докторе ами просто хвани кабела остави поръчка 10п над днешният връх и 10п под днешното дъно и гони мин 50п утре.
      Успрех

Коментар

• Е/$ КОКО

Такава скука и затишие ..не е на добре !
        Явно се заформя буря ..но на къде ??

Коментар

• Е/$ КОКО

Докторе постнах анализа на андрю иначе писах но ще го постна утре, днес от цялата работа защото нищо неможе да се прави съм на плюс 35д от 7п в къс ауд който затворих не навреме и в момента немога да излеза от пипсовете в йената иначе държа късо евро и тнт и три дълги паундйени но се надявам там да се корегира до 198+ за да додам и това е скука, утре ще го постна

Коментар

• Скука

Яка скука беше днес.

Коментар

• AUD/USD

Varna 2, здравей! Знам, че си къс. И аз бях, но обърнах платната Ако забелязваш, минах на по-големи графики и съответно по-малки суми. В момента съм на печалба. И щях да бъда по-спокоен, ако не мисля, че сме в 5-та, която не е подходяща за игра.
              Поздрави!

Коментар

• e/y%

още един малък проблем - тази година събора на братята дето си изгубили снегоходките на форекса щял да се провежда на съседния аисберг - тъи че и от туристическия бизнвс нищо не може да си изкара не го приемаи лично като почна да пиша и ръцете ми не могат да се откъснат

Коментар

• Е/$ КОКО

Добър вечер на всички !! Желая ви здраве и успех !!
                  Както оставих пазара сутритна ,така го виждам и сега ..Къде е 1.33..????
                  КОКО, какво стана с анализа ти ,който щеше да публикуваш - не съв забравил и го очаквам ...

Коментар

• e/y%

адвокатите ме предупредиха , че това била построика от временен характер , подвластна на слънцето, а и начинанието било прекалено рисково , а и земята на която е построена взела да се размеква миналото лято - нема да стане

Коментар

• e/y%

да ти дам на заем 500 к с ипотека на иглуто(ярангата) ти в Бафинова земя

Коментар

• e/y%

138.50 razbira se

Коментар

• e/y%

pri probiv na 137.50 dobavka 500k na dalgite ot 135.60 target 144.00 stop 137.00

Коментар

• e/y%

tazi valutna dvoika shamari intradei psiharite bez preduprejdenie

Коментар

• AUD/USD

Systray, и аз съм забатачил от 0,7850 и не знам кво да правя. От една страна се очаква вдигане на лихвата и март и април, опциите които пазеха 0,79 заминаха(дори днес е ходило над 0,79. но без последствия). От друга страна обаче, на принципа купувай слухове и продавай новини, близостта в момента до предния връх около 0,7950 ме кара да рискувам в името на 6-7 фигури(не ми се смейте). Като цяло всичко е твърде бичо около аусито и точно това ме притеснява. Но позицията ми е факт и докато не пробие 0,7950 няма да затварям.
                              Работа и заплата?

Коментар

• e/y%

тази двоика има да прави срещи с ескимоси с проценти в снегоходките - само дето ша ги остави боси в снега

Коментар

Working...
                                X