If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сега далаверата е при двойният суап който знае кога се начислява и да влезеш със 100% от акаунта си в 11.55 и да излезеш когато ти скимне със 10%стоп това поне още върви в паундйена и дори други но не казвам минахмего след 20 другият месец ще е а аз тогава ще пиша тук на практика как става и ще го демонстрирам
и запяха мизухо и доиче - аиде на 1.3450 ама полека
Коментар
nasco 3
лихвите
КОКО далаверата е да се хеджерераш при Варчев ,само той няма суап т.е никога не можеш да загубиш ако основната ти позиция е при друг брокер с нормален суап а при Варчев обратна позиция
Да бе мен един Велизар ме отвори тогава още стс имаха един сървър и бяха луди да начисляват суап, за сравнени е елана май още неработи с лев след 17ч но майната му аз се разприказвах тук и честно ви казвам през 7 акаунта имам над 3к спечелени за по 5м ама аз съм идиот, а като започнах после да приказвам за паундйена и далаверата там и намалиха много под другите, така че като има далавера ще пращам мейл само на френдове а няма да съм такъв глупак
Мекето ако се видим ще ти покажа разпечатка от началото само за месец и половина в дългата си паунд йена какви лихви съм направил и тогава говори, и мутрите ще ми завидят а знаеш ли че след като се разпях в инвестора първо стс намалиха левйена дето всяка вечер за 5м си правих по 100д а сега и паундйена имат отврат нов суап.
Успех
Ами добре - даже ако искаш направо да отиваме на 3450 - много се замотахме тука...
Там обаче, за по-сигурно, смятам реално да си доставя евтини долари.
Ами meketo като си 100% убеден давай залагай всичко за толкова и още от сега почвай да харчиш спечеленото. 100%??????? само за това, че един ден сме пътници може да си 100% сигурен.
Коментар
Кибик
лихвите
Нещо ми се струва, EUR,GBP и CHF са бая скъпички и някоя от тях ще изгърми в най скоро време. И всичките са европейски. Европа ли е център на икономиката ?
1, 2, 3 пъти стомна за вода - на 4-тия път може би няма да видим дори 1,3292(94) и ще се отправим за зареждане към 1,30. Да не забравяме, че засега времето работи за долара - който иска да си държи дългите още 1-2 месеца, ще трябва да си плаща престоя, а крайният срок за 1,33 изтича в петък.
Кабелът до няколко дни ще си доиграе волната програма и ще друсне като зряла круша... на 1,8850.
Тази нощ според мен няма да има екшън - спете спокойно...
Коментар