If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Отваряш две сметки при един много популярен брокер зад граница , пускаш ги на две машини отваряш позиция по едната сметка и виждаш , че вече едната машина почва да ти котира вал.двойка с по два-три пипса срещу твоята позиция , слагаш си лимит за затваряне - така наречения за вземане на печалбата и разликата става 5 пипса , а на моменти дори и 7 . С две демо сметки не е така , скалпираш си на воля и много успешно , но като влезеш реално теб те скалпират и то най-вероятно чрез софтуера , не че някой стои там и специално ти котира , а наистина на моменти филтрите им са добри и после някой да ми разправя ,че не се печели чрез скалпиране.А този брокер , предлага и на добрите да им предоставя милиони за въртене срещу скромен процент, т.е. , не че се инвестират истински милиони а просто играят срещу другите в полза на брокера.Кой е брокера - за него казват ,че е еталон на този пазар ?
Колеги, знае ли някой какъв е телефонния код за излизане от САЩ при разговор с
България. Какви цифри трябва да се наберат преди 359?
Благодаря предварително.
IO, ще обясня какво имам предвид. първо за да мисля да стоя 3 седмици в 1 позиция - трябва да целя swing trade или да съм вече в средносрочен тренд. ако смятам да стоя толкова дълго в дадена позиция моята цел трябва да е 250 -300 пипса че и повече. при суаповите числа на СТС за 20 дена при суапиране от 0,86 за къса АУД/УСД /тази стойност е в пипсове/ ще платя около 17 пипса за суап. преди не знам колко точно са били но едва ли ще са повече от 50 при подобни изчисления при който и да е брокер. не е приятно, но суапа е последното нещо което гледам като влизам в позиция. а и смятам че тук повечето търгуват на дневна база и не виждам как няколко пипса могат да им влияят върху преценката. но всеки сам си решава къде да инвестира парите си. за мен както казах суапа е последната грижа.
Ами щом суапа не те притеснява, пробвай да постоиш 2-3 седмици, примерно на солидна къса AUD/USD, без да се изкушаваш да се облекчиш преди да си легнеш....
Ейййй, ма много си лош, Петенце, много лош)) Тамам се бяхме унесли в мечти и оп, изскокна Пете и ни обра шишарките. Наляво, надясно всички ни оправи, хе хе хе. Само на кака Цецка мноо и харесва като я оправят, особенно Пепи, любимец ми е, хе хе хе))
Добър вечер и от мен Имам няколко въпроса. Ако някой може да ми отговори ще му бъда благодарен.
1. Къде мога да видя информация за промяната на лихвените равнища в основните страни по дати и %-но изменение?
2. Досега в живота ми съм бил свидетел единствено на повишаване на лихвите. Петър Караиванов спомена, че лихвените равнища са основен инструмент на ЦБ за управление на монетарната политика. Кога от фундаментална точка се намаляват лихвите (в Щатите как от 7.5% е станала 2.5% и защо) и очаква ли някой, който разбира спадане на лихвите в някоя от основните икономики?
Предварително благодаря!
KOKO koe da stane 10 pyti? da vzeme6 10 pyti po 2 pipsa ot suapa li? tova s nisto ne se razli4ava ot normalnoto zaemane na poziciq. nqma zna4enie 4e e v 11:55 riska si e edin i syst! da ne bi pazara da ne moje da trygne srestu teb? sto trqbva da gi goni6 ot suap tiq 2 pipsa, kato moje da gi goni6 po vsqko drugo vreme i po vsqkakyv drug na4in. e tova ne moga da razbera az!!!?!??!
Петре то ти стига да стане 10 пъти и като имаш стоп какво ти пука
Коментар
nasco 3
Петър
Петре знам какво е вальор и знам че от четвъртък двудневния вальор се пада в почивните дни ,пък и въобще не се обиждам още повече че се познаваме и лично
Коментар