IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КОКО: Eur/usd

ak@netbg.com но не го проверявам често

Коментар

• Seafoam- ГЮВЕЧ

Seafoam, нямам нищо против да взимаш пари за труда си, на който си полезен ще ти плати. Въпросът е, че не е етично да говориш за гювеч, а ти да го ползваш.
      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Eur/usd

http://64.94.171.40:45428/
        Тони внимавай не рискувай много на Гриинспман

Коментар

• Seafoam- ГЮВЕЧ

Както и да ви отговоря на този въпрос все някой ще се заяде, ще намери кусур и т.н.
          Когато година и половина предоставях въпросната информация
          ме обвиняваха, че съм подставено лице, че манипулирам хората и прочие.
          Но никой не си даде сметка как става така, че всеки божи ден тази информация
          събрана накуп се появява във ваша помощ и че това не може за продължи безкрай.
          Стига се до момента, че ИЛИ този труд трябва да се плаща ИЛИ въобще да спра тази дейност.
          По природа съм тъпо и упорито копеле, доказах на себе си и на вас, че мога да го правя.
          Остана въпросът струва ли си да отделям всеки божи ден мин. 2 часа в ровичкане и смилане
          на въпросната информация из НЕТ-а.
          Вие имате резервен вариант поне на 50% тази информация да си я намерите по същия начин,
          по който я намирам аз , така че не сте кой знае колко ощетени...
          А с 20 $ не ви съдирам кожата и доколкото ме познавате трябва да предположите,
          че ако има достатъчно клиенти ще можем да покриваме и прогнози с мин. 100$ месечна такса
          доказали се във времето източници.
          http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• Eur/usd

Koko,molq prati mi na meila saita na sqwouk news-spe6no!!!!!

Коментар

• КОКО: Eur/usd

Поздравления, КОКО. Съпартийци сме...
              Дай си имейла, или ми пиши на моя - имам една хипотетична картинка по темата до средата на 2006.
              Можем да я обсъдим, ако имаш желание, разбира се.
              По любимата ти паунд/йена обаче и хабер си нямам...

Коментар

• Eur/usd

Та и двата варианта са възможни да сме завършили 5 вълна и да се движим към 1.2- или да не сме и да пътуваме към 1.4 и в двата случая на тоя етап 1.3060 трябва да издържи.
                ГГГ и аз мисля като теб

Коментар

• Коментар

• Eur/usd

Koito i da si ti-dano si prav,priqtelu!Az su6to sum dulug na AUDUSD ot 1.7778.i si mislq,4e dolara se prekupuva ve4e!Dano vsi4ko e na sever

Коментар

• Seafoam- ГЮВЕЧ

Seafoam, а ти така както си против гювеча (в което само по себе си няма нищо лошо) плащаш ли нещо на десетките сайтове от които копираш информацията си?
                      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Камен

Съгласен. Аз не съм специалист и не се наемам да правя прогнози. Но е малко некоректно да прогнозираш с арогантна увереност, а после да се потапяш.

Коментар

• gbp/chf

selna li go, ako ne si pobarzai, da ne pla4kash

Коментар

• Eur/usd

Zdraveite.
                            eur/usd 1.3110, gbp/usd 1.9110, aud/usd 0.7789

Napravihme 2 figuri korekcia i vsichki se metnaha da prodavat. Moeto mnenie malko se razlichava. V eur/usd pravim posledni napuni nadolu s max cel 1.3060, no spored men tuka ste se spre i otprashvame kum 1.3430. Ste tursia udulzavane na 1.3080-90 ako sleze pak. Aud/usd perfektni niva za udulzavane. Kanalut minava na 0.7777. Veche sum dulug ot 0.7785, kato se dopuska slizane do 0.7671, no e malko veroiatno za men. Kabelut kato kraina cel ima 1.97. Sami moze da si napravite izvodi za eur/gbp.

Tova e samo mnenie, a ne preporuka za turgovia.

Uspeh

Коментар

• gbp/chf

kak da stane kogato sam zavarshil otdavna i ne sam v kategoriqta na u4ashtite

Коментар

• Seafoam- ГЮВЕЧ

Яж му главата!

Коментар

Working...
                                X