IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Извинявайте, колеги, че ще го кажа, но тук май се обърна на чат канал за тийнейджъри. Все пак сме тук, за да се занимаваме с търговия, а не да се плюем един друг. На спечелилите дотук честито и нека не се самозабравят, защото пазарът винаги може да се обърне срещу тях (не е важно да направиш някакви пари за кратко време, важното е да ги задържиш и увеличаваш регулярно), а на всички останали доходна и най-вече умна търговия (имам предвид добър money management и други такива глупости , които тук никой не споменава, но мисля, че са изключително важни).

Коментар

• Az ne razbiram kakav e smisala da sporim i da se djavkame koi e po po i nai.Blagodarenie na celiqt tozi haos Koko ( i nqkoi drugi kolegi) po4ti ni li6iha ot postovete si,koito ubeden sam bqha polezni za golqma 4ast ot horata tuk.A koi kakav e si li4i ....dori i po na4ina na izrazqvane .Praktikata pokazva 4e kompleksarite sa obiknovenno na-zajadlivi v neta.Az naprimer ne sam zabelijazal do momenta Koko da se zaqajda s nqkoi,a s sre6tu nego bol .Razbira se ne sam mu advokat ili za6titnik ,a prosto vi napomnjam faki (koito ubeden sam vsi4ki vijdate).
      Uspeh na vsi4ki.

Коментар

• Първоначално изпратено от JEFF
        Скъсявам и кабел от 1.8495 стоп 1.8555
        jef mislia 4e tozi kabel 6te se probva da bie tova nivo dnes 1.8555 i ako po4aka6 moje da si skasih ot tam , no tova e samo moe mnenie
        Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Скъсявам и кабел от 1.8495 стоп 1.8555

Коментар

• Ujas ....
            ne ochakvah da ima tolkova prost narod tuk !
            ili mai-kato gledam vsashnost ste ne poveche ot trima chetirima, ama pak laete kato laterna i se sazdava sumatoha vse edno ste mnogo ! A za kasata pozizia kato gleda horata koito sa postnali che ia imat stavame po 4-5 , a za dalga ima samo edin, na koito iavno tova mu e kato diagnoza...

Първоначално изпратено от absfresh
            Първоначално изпратено от VIP
            Znachi umnite sa koito sa v dalgi, a prostite v kasi ...
            e naistina ima mnogo mnogo dushevno beden narod tuk !

Niakoi drug osven men igrae li kas GBP/JPY ?
            Никой друг освен теб не играе къс, също така никой друг не е толкова прост, а май и малко пишат такъв шит на латиница.
            Не пич, умните си траят и търгуват, а простите пишат глупости на трудно четима латиница, опитвайки се да се правят на интересни намесвйки овчето съсловие, от което май-май много разбират.

Коментар

• Голям купон, тука бе! Хахахаха!
              Евала!

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh
                Никой друг освен теб не играе къс, също така никой друг не е толкова прост, а май и малко пишат такъв шит на латиница.
                Kolega 6te obiasnia edno mnogo prosto pravilo , ako vsi4ki sa dylgi v kabel dolar i samo VIP e kus , zna4i kabela da se e ka4il do nebeto ve4e , ili VIP tribva da ima parite na Byfet za se protivopostavia na Vas "umnite " traderi .

Haide do posle

Коментар

• Първоначално изпратено от VIP
                  Znachi umnite sa koito sa v dalgi, a prostite v kasi ...

Не пич, умните си траят и търгуват, а простите пишат глупости на трудно четима латиница, опитвайки се да се правят на интересни намесвйки овчето съсловие, от което май-май много разбират.

Коментар

• Znachi umnite sa koito sa v dalgi, a prostite v kasi ...

Коментар

• Първоначално изпратено от VIP

Коментар

• Здравейте колеги. Успешен ден на всички. Като гледам тук май се е заформила интрига-)). Успех Коко с йената , и аз мисля че е време да поеме на долу . Аз скъсявам GBP/JPY от 215.84 стоп 217 целта ми е 209
                        къс съм и в EUR/USD от 1.263 стоп 1.27 таргет ново дъно. Успех на всички колеги .

Коментар

• Basi kolko seliani ima tuk !?!?!?!?
                          Ot kade nauchihte za FOREX ??? Dobre che ima reklama po radioto, ta dokato si pasete ovzi da nauchite neshto !
                          I posle kvo prodadohte stokata i na forex pazara...
                          ili sega ste na DEMO i se chudite :" Daeba sha se kachili zenata na ovzata, sha padne li .... Da prodaden mi li dobicheto, da ne go li prodavame...?"
                          Ne se chudete, ne gi prodavaite, a hodete i gi pasete jivotinkite da ne umrat ot glad i si slushkaite radio ...
                          Basi ujasa, basi selianiata !

Коментар

• mahnah sell limita na 0.2630 , ostavih tozi na 0.2650 . slojih edin sell na 0.2675 . hejiram nad 0.2720. zagubata 6te mi ia pokrie dylgata v nzd/usd koito e s razmera na poziciite koito otvariam kusi pri eur/usd .

6te sledia da skusia paund /jpy ama na 216.40-60 niakade vypreki 4e ne sam re6il o6te .pri tozi kros i pri tia sve6ti koito vijdam na dnevna moje da vidim i 222 . haha xoskata 6te se nalapa iako

Haide do posle .

Коментар

• задействан сел 147.48

Коментар

• Първоначално изпратено от SC
                                "А на кой да обръщаме внимание. На несамозвани."

Въпреки необосновано острия ти и обиден тон ще ти кажа мнението си - ако имаш намерение да ставаш печеливш трейдър или вече си такъв няма да слушаш никого освен себе си.
                                Ако този със 1000дата пипса ви каже утре скачайте то 13тия етаж, стоп на 10тия и таргет на 22рия ще го послушате ли?
                                Лесни пари и пипсове няма. Трябва с труд, собствени средства и нерви да си ги изкарате.
                                Като те гледам, май нямаш повече от 2 годинки на пазара и си във фазата, аз имам система и съм много печен. Поне си ял достатъчно шамари, та не си толкова самоуверен.
                                Имам малко повечко опит, макар и не на спот-а. Хората пишат по форумите. Когато станат достатъчно добри спират и започват да управляват много пари. Но винаги се връщат да се порадват на старото форумче и да видят новобранците.

А великия Дон Бонбон, мога да го призова да го видя колко струва. Толкова е противоречив, че тртъпки ме побиват. Проглуши света за игра по суап-а. Доне, какво значи суап. Дефинирай ми понятието и откъде идва. А като играеш само по суап-а защо игра паунд/новозеландец. Колко ти беше отрицателния суап там, май повече от профита, а колко ти беше РР-а на сделката.

А тия 150-200к дано наистина да си ги изкарал. Но има хора ударили от тотото къде повече, а ти разбираш от международни финансови пазари, колкото от тото.

Айде стига вече, че пак ще ме подкарате да пускам сделки и подобни.

Коментар

Working...
                                X