IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

Кумчо-вълчо, ще ти кажа аз защо няма да се включа в подобен конкурс:

1. Ако е демо не виждам смисъл да си губя времето. Награда дори и да има, за мен няма смисъл да участвам, понеже:
    а) за да я спечеля трябва да съм първи, което означава огромна загуба на време
    б) през това загубено време спокойно ще си изкарам тези 2-3000 долара

2. Ако е реална сметка, за моят начин на търговия трябват поне $10-15000, които нямам ама абсолютно никакво намерение да вкарам в български брокер.

3. Не желая името ми да става публично достояние. Аз имам адрес и в БГ, който много лесно може да бъде открит от всеки, който ми знае името. Това от своя страна означава, че следващият път когато дойда в БГ, може да изям тупалките още някъде между летище София и Пловдив, или в родният ми град на седемте (шестте) тепета.

4. Който иска да следи търговията ми може да следи този форум, в който поствам всичките си сделки. Тук, поне в процентно съотношение, можеш да разбереш колко печеля или, респективно, губя.

Това е моето виждане по въпроса
    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Други предложения

Петре, ти тотално май си противоречиш.
      Не разбирам като те е страх от данъчни от къде ще спретнеш парите за награди за конкурс,
      как официално ще ги раздадеш.

И най-вече не разбирам каква е целта на този конкурс ???

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

Имам предвид начинанието да е нещо като постоянен конкурс за трейдери с реална сметка и възможност да се следи в реално време тяхната игра.
        Ако има такива, които имат желание да се публикува тяхната игра и смятат себе си за достатъчно опитни, за да може да служи като примерен модел начина им на игра.
        Нали, тук във Форума това си коментираме кой как играе.
        За истинността на публичната игра ще ни помогне форекс-брокер.
        Ето СТС вече подадоха ръка, остава да се уточнят параметрите кое би било най-доброто за всички.
        И сега просто обсъждаме кое как да стане. Затова са нужни мнения...

Освен това при добрите трейдери, които публично ще демонстрират своите умения с течение на времето ще се появят инвеститори и така без да искат те ще си направят реклама чрез Брокера който предоставя публичните сметки.
        Нещата постепенно ще бъдат доразвити и така ще има полза и за начинаещите, и за напредналите,
        и за инвеститорите, и за БРОКЕРА естествено (най-вече за него, но няма как )

Коментар

• Защо $ пада след силни данни...

Основное число даёт так называемый Payroll Survey, который проводится среди 160,000 работодателей - всегда одних и тех же. Тогда как все остальные значения (безработица, длительность рабочей недели и почасовая оплата труда) даёт т.н. Household Survey, проводимый среди 60,000 случайным образом отбираемых домохозяев. Первый показывает число рабочих мест, второй - число занятых: это, вообще говоря, разные вещи (не говоря о том, что отсутствие случайной выборки в первом обзоре способно в любой момент породить систематическую ошибку). Так вот, Payroll Survey показал, что создано 262,000 рабочих мест, а Household Survey - что занятость упала на 97,000. Даже если принять эти числа как достоверные, всё это означает, что число рабочих мест увеличилось за счёт совместителей (то есть выросло число людей с несколькими работами) - тогда как число людей, имеющих хотя бы одну работу, даже упало. Совместители почти всегда трудятся на условиях неполной занятости - так что февральский трудовой отчёт всего лишь констатировал подскок этой самой неполной занятости. Отсюда и нулевой рост как рабочей недели, так и средней почасовой оплаты труда - рынок труда ужесточается, но толком не растёт (надо помнить, что ежемесячно населения США увеличивается в среднем на 250,000 человек, а рабочая сила - на 150,000). По данным Household Survey, число людей с частичной занятостью выросло на 400 тыс., зато с полной - упало на 500 тыс. Число людей, получающих зарплату (вне с/х сектора) упало более чем на 300 тыс., зато почти на 200 тыс. выросло число "работающих на себя" (Self-employed workers).
          Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• AUD/USD и защо продавам постоянно ауда

И аз затова го продадох в петък, ама ядох хурката

Коментар

• Работа и заплата?

Коментар

• CTC - коректни модератори

Уважаеми г-н анонимен с ник Gost,
                Всеобщо известно е, че в България има няколко човека, които под прикритието на анонимността пълнят всички форуми с глупости, обиди, необосновани обвинения, нецензурни писания и т.н. Вие сте един от тях. Не знаем какви комплекси избивате, но знаем, че където и да се появите, веднага разваляте добрия тон и превръщате дадена тема в кошче за боклук. Проследихме по IP адрес какви постинги сте публикували във форума на СТС. Няма нито едно конструктивно мнение. Има само злоба, нападки и обиди, и то не само срещу СТС, но и срещу всички останали участници. Същото правите и с форума на инвестора, под прикритието на няколко различни ника (анонимни, разбира се).

Вашето твърдение, че сме ви изтрили постингите, е всъщност вашата поредната лъжа (интересно коя подред). Уверяваме ви, че не са изтрити. Нещо по-вече: Вашите постинги са класифицирани в специална категория в раздел "Други" и най-отдоло на всеки постинг сме добавили с червено вашият IP адрес. Така поне малко от малко ви изваждаме от анонимност. Нека всички видят от кой IP адрес е автора, какъв е речниковият му запас от думи, какъв е стила му на изразяване и от там всеки може да се досети и какъв е коефициента му на интелигентност.

Призоваваме и другите модератори на форуми да не трият такива постинги, а да ги прехвърлят на специално място, за да могат всички да се забавляват с колекцията от бисери.

Коментар

• Конкурс

Наблюдаващ - казх,че има още малко неща да се свършат и ще обявим всичко в писмен вид и подходящ формат така че на всеки да му стане ясно за какво иде реч.
                  Поздрави и успех на всички Спекуланти

Коментар

• Конкурс

Петьо, всички знаем приказката за безплатния обяд. Изплюй камъчето, привличаш публика за новия сайт? И никакви предварителни условия, който иска да заповяда на раздаването на 6-7-хиляди долара?
                    Нямам нищо против идеята, но звучи засега като онези sms-игри по телевизията.

Коментар

• peter К

за 3000 долара мога да ти дам веднага номера на сметката миняма смисъл да се мъчат другите а и на Банско добре се харчи - за стопове или против тях - ами все повече се убеждавам че против е за професионалистите а за е за да могат те да печелят -хеджа е спасението - последния пример отворени позиции къси по д/кад и е/фр - като тръгнах за банско беха доста минус около 40% сега са около 10 + - ако бех със стопове щях да съм си минус завинаги

Коментар

• Валутна търговия - FOREX-Процентные ставки

Страна С т а в к а Название Текущеезначение Последние изменения Следующийпересмотр
                        USA Federal Funds rate 2.50% +0.25% (02.02.2005) 22.03.2005
                        Discount rate 3.50% +0.25% (02.02.2005) 22.03.2005
                        UK Repo rate 4.75% +0.25% (5.08.2004) 10.03.2005
                        EU Refinancing tender rate 2.00% -0.50% (05.06.2004) 03.03.2005
                        Deposit rate 1.00% -0.50% (05.06.2004) 03.03.2005
                        Marginal lending rate 3.00% -0.50% (05.06.2004) 03.03.2005
                        Japan Discount rate 0.10% -0.15% (18.09.2004) 16.03.2005
                        Overnight call rate target 0.00% -0.15% (19.03.2004) 16.03.2005
                        Switzerland 3 month LIBOR range 0.25-1.25% +0.25% (16.09.2004) 17.03.2005
                        Canada Overnight rate target 2.50% +0.25% (19.10.2004) 01.03.2005
                        Bank rate 2.75% +0.25% (19.10.2004) 01.03.2005
                        Australia Cash rate 5.25% +0.25% (02.12.2004) 01.03.2005
                        NewZealand Official cash rate 6.50% +0.25% (28.10.2004) 10.03.2005

Коментар

• Коментар

• CTC - модератори манипулатори

Здравейте Спекуланти.
                            Снощи точно в 23.01 ч. загасих РС-то.Сега се зачетох в това какво се е писало след този час. Виждам че обсъждате доста активно предложението на СТС и мислите и умувате различни варианти.Лично за мен тяхното предложение е добро,но малко недомислено поради вече изброени и не изброени от Вас причини.
                            Това пък за което някои настояват всеки да си извади на "светло" резултати ама никак няма как да стане.Представяте ли си някой да е декларирал 2400лв. доход пред данъчните да се осиурявал на 200лв. и в един момент да лу "лъсне задника" и сам да се навре в устата на данъчните и Велчев който веднага ще реши че има потенциал за още една врътка с дълга - след като в България хората печелят много,значи могат и да плащат многа за неговите експерименти.

Аз имам едно предложение/предизвикателство към Вас и то се изразява в следното :
                            Организирам един конкурс/турнир за FX Спекуланти.Всеки който желае да заповяда.Продължителност 2 седмици.Наградите ще бъдат :
                            1-во място - откриване на сметка с реални 3000 $
                            2-ро място - откриване на сметка с реални 2000 $
                            3-то място - откриване на сметка с реални 1000 $

Ще имам и няколко поощрителни награди като телефони,книги и т.н.т.

Имам още за доизкусоряване и доизпипване и организация, така че тази идея ще се реализира може би през Май.

Успех на всички Спекуланти

Коментар

И като допълнение на моя постинг. какви оповестявания на реални сметки? Да сте видели някоя банка да изважда на показ сметките на клиентите си на бял свят /това е подсъдно/ - това първо и второ - откъде ще сте сигурни, че това което ще покажат ще е вярното, а не тяхното изманипулирано веароятностно твърдение. Пичове внимавайте много и слушайте само себе си! И по-разумно по пазарите, не че не съм затъркал и търкам още кинти, ама поне да си кажа....

Коментар

Уважаеми колеги,

Официално Ви уведомявам, че габровците трият постинги и манипулират форума си. Снощи им написах неща, които явно са им причинили някои "вълнения" и те ми изтриха постингите. Ставаше въпрос, че забавят изпълнението на поръчките, за забранената зона на стоповете и лимитите и за тяхната велика теория на вероятностите при коята нямало печеливши и губещи. Тъй като ги изтриха, аз им написах отново следното /това го пиша в този форум/, тъй като се страхувам, че габровците отново ще го изтрият от техния. Пействам Ви моя отговор там. Внимавайте с тях!

"Защо ми изтрихте постинга от снощи нещастници такива, а обвинявате конкуренцията, че те правят така. Крадецът вика дръжте крадеца! Очаквам и този постигнг да бъде изтрит, затова ще го постна навсякъде в нет-а! Егати и габровците!"

Коментар

Working...
                                X