IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/gbp

IO - избягвай го много лоша двойка не ще да се движи , не я искам дори и половин мини лот не ми трябва.Само дето по едно време бе живнала и се излъгах с нея и още виси геройски , а не го закривам защото не ме бърка отказах се да го пипам.
    D.Y.F-091066

Коментар

• gbp

Коко видя ли как падна все пак паунда , сега вече трябва да се мисли за купуване , само че го купих вече без да мисля .
      D.Y.F-091066

Коментар

• cable

Приготвям си дългия кабел/Д за когато ми дойде музата...
        Ако не ми хареса ще го цапардосам с къс Е/кабел...

Коментар

• GBP/JPY

GBP/JPY го продавам със всички сили.

Коментар

• В

www.moneytec.com е готин форум. Понякога има свежи идейки.

Коментар

• В

Мерси,ще го погледна.Приятно пиене на кафе.

Коментар

• В

www.moneytec.com
                Това е форум подобен на тук а в чата в момента е бънигърл итнт
                Аз отивам за кафе

Коментар

• В

КОКО - би ли ми дал адреса на мънитека.Много ми е любопитно да надникна там и да видя за какво иде реч.Предварително ти благодаря.

Коментар

• АСО

Аз все пак отворих 10к дълги от 201.09 със къс стоп на 200.8

Коментар

• В

Абе като преди стана дума за гурота и тнт влез в чата на монейтека и следи бънигърл, отвори една демо сметка и играй с 15% от акаунта където тя каже и със стопове и местенето им и ако не направиш 100% за месец няма защо да говорим, разбира се прочети системата и много е елементарна.
                      Успех

Коментар

• В

Мерси Коко, аз си мислех , че съм майстор на 10-те пипса, но виждам, че трябва да взимам уроци при теб. Между другото беше споменал, че ще споделиш нещо за интрадей игра. Ще отделиш ли малко време за това? Например какви индикатори се използват, на какъв период се играе и други хитрини? С каква сума, и изобщо кажи нещо полезно!
                        Успех!

Коментар

• АСО

Паундйена си е на канала или ще пробие да обръща или пак нагоре но ме мързи да отиграя въпреки че се изкушавам за една дълга

Коментар

• АСО

ок

Коментар

• АСО

КОКО АЙДЕ СЛЕД НОВИНИТЕ КЪМ 13.30 ДА СЕ ЧУЕМ В КЮТО

Коментар

• АСО

Хайде довчера имам някакви файруоли, нека да се чуем довечера, лаптопа ми е в къщи ако искаш кажи ми един час и ще отида да го взема и да пусна кюто

Коментар

Working...
                                X