IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• средна цена

supertrader, не си сам. Аз от началото на декември по тази схема имам в същата двойка "средна цена" 1,4551.

Коментар

• средна цена

Broke, 2 figuri от началото - 1.29

Коментар

• торбалан

Мислим , човече нали трябва да се мисли преди да се отговори.
        D.Y.F-091066

Коментар

• средна цена

-Ако доларите срещу евро са от 1.31 и сега е 1.3267 , то като се затвори половината позиция новата цена ще е 1.31 - 0.0167.Например по този начин съм се уредил с usd/chf с цена 1.40 , впечатляващо нали?Само не сам затварял полавината позиция а 90% от позицията , а издънката е прясна.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Broke

и колко е 1лот 100к или друго, това е все едно че продаваш 1 лот и зависи на колко пипа го правиш ако е на 100 значи губиш/касираш загуба 1300д и ти остава 1300д загуба некасирана, но тук няма средна цена но ако търсиш избиване без добавяне трябва да има скок 300п

Коментар

• Broke

E тва е, батка, въпрос без отговор.
              Ебати форума.
              И желаещи да помогнат - бол.
              Я само попитай накъде ще върви йената - гробна тишина ще настане.

Коментар

• Broke

И двата лота на 1.31 ли си ги отворил?
                In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• the fan Eur/usd

OSVOBOJDAVAM 1LOT OT 1.33 NAPR

Коментар

• Коко и кабела

- Много са отдалечени двете фибота на канала , това ме кара да си мисля , че ще обърне между тях и кабела ще пада , първо няма да опре в долната линия и после ще се изтегли нагоре и ще се опитва да пробие там нагоре безрезултатно и тръгне ли надолу няма да се спре и ще пробие.Иначе , сър Фибоначи и той познава на 50%.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Eur/usd

ako kasata mi e naprimer ot 1.31 s 2lota i iskam da mahna 1lot kolko mi pada srednata

Коментар

• Andrews' Pitchfork

Светлине-благодаря!

Коментар

• Andrews' Pitchfork

http://www.linnsoft.com/tour/techind/pitchfork.htm

Коментар

• Eur/usd

...единия вариант е да видиш какво ти пише на системата .. а другия .. всички покупки ги събираш
                            на най-елементарен калкулатор на М+ продажбите на М- .... натискаш MR и полученото го делиш на останалите лотове ...

Коментар

• Eur/usd

izvinqvaite no nqkoi moje li da mi kaje pri gubestha poziciq kato se mahne 1 lot kak moje da se smetne srednata cena t.e kolko po nadolu otva.blagodarq vi

Коментар

• GBP/JPY

Суйнг трябва да си направи според мен канал а и никога през живота си на дневна не е имала такова тяло аз за това удължих малко

Коментар

Working...
                                X