If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
-Ако доларите срещу евро са от 1.31 и сега е 1.3267 , то като се затвори половината позиция новата цена ще е 1.31 - 0.0167.Например по този начин съм се уредил с usd/chf с цена 1.40 , впечатляващо нали?Само не сам затварял полавината позиция а 90% от позицията , а издънката е прясна.
и колко е 1лот 100к или друго, това е все едно че продаваш 1 лот и зависи на колко пипа го правиш ако е на 100 значи губиш/касираш загуба 1300д и ти остава 1300д загуба некасирана, но тук няма средна цена но ако търсиш избиване без добавяне трябва да има скок 300п
Коментар
Торбалан уан
Broke
E тва е, батка, въпрос без отговор.
Ебати форума.
И желаещи да помогнат - бол.
Я само попитай накъде ще върви йената - гробна тишина ще настане.
- Много са отдалечени двете фибота на канала , това ме кара да си мисля , че ще обърне между тях и кабела ще пада , първо няма да опре в долната линия и после ще се изтегли нагоре и ще се опитва да пробие там нагоре безрезултатно и тръгне ли надолу няма да се спре и ще пробие.Иначе , сър Фибоначи и той познава на 50%.
...единия вариант е да видиш какво ти пише на системата .. а другия .. всички покупки ги събираш
на най-елементарен калкулатор на М+ продажбите на М- .... натискаш MR и полученото го делиш на останалите лотове ...
izvinqvaite no nqkoi moje li da mi kaje pri gubestha poziciq kato se mahne 1 lot kak moje da se smetne srednata cena t.e kolko po nadolu otva.blagodarq vi
Коментар