IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ВЪПРОС

Last 55.50

Change 0.91

Previous 54.59

Most recent settle 54.59

High 55.65

Open Interest 181533

Low 54.17

Volume 0

© 2005 New York Mercantile Exchange, Inc. All Rights Reserved.
    Disclaimer Privacy Policy Report abuse
    Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Давид

изчакай за късите след лихвата

Коментар

• ВЪПРОС

лондон 53.90

Коментар

• Давид

може би около 201 ще е добър сел ако британците не вдигнат лихвата и не стане мазано

Коментар

• USD/CAD

Двойката е на път да ми разбие представите за падане - сега влязох отново на позиция бай 1.2004,а средната цена стана 1,2084 ....не познавам двойката,но като гледам,1,1975 е подкрепа и то сериозна ...ако еврото вземе да обърне ,след като отскочи от 1,3420,то шансовете тук се увеличават ...някой изял ли е тук дървото като мене , а не като Петър К.,който предвиди всичко,та да каже и той какво мисли за движението тук.

Коментар

• ВЪПРОС

Не мога да отворя сайта с графиката на лекия петрол.
              Може ли някой да ми каже каква е цената в момента?

Коментар

• moneytec

sorry EUR/JPY

Коментар

• moneytec

Това е линк към системата:
                  http://www.moneytec.com/forums/showt...43556#poststop
                  Прочети и останалите постове - много са но е от полза.

Коментар

• moneytec

tyrsq vhod za kys v GBP/JPY i go iztyrvah doakto cheta moneytec na 139.3 ama mai ima potencuial za 139.5 taka che sym mu slojil malko porychki che v tozi kros swap-a e po shtadqash ;-))) inache za poslednite 4 dni sym platil samo swap blizo 40 $

Коментар

• moneytec

thanx

Коментар

• moneytec

Във системи търси вма крос система но не това е ценното а това че тая булка която пред очите ми направи много милиончета е всеки ден в чата на монейтека и казва да това е моята система но влез тук със стоп тук и го премести тук и това в реално време , но наистина когато циглето и поиска сметка да и преведе 100к защото нищо не е правил на мен сълзи ми потекоха след като тя му поиска 1 скапан чай а като идете в чата там ще видите че дори да я питате за глупост тя ще отговори
                        Успехи

Коментар

• moneytec

znam no tam kyde tyrsq q v intraday no samo iris vijdam

Коментар

• GBP/JPY10п

във варчев няма суап КОКО - gbp/jpy !

Коментар

• Иво

когато реша да влизам а се съмнявам просто го правя с по малко пари

Коментар

• GBP/JPY

отвори си поща другаде иахоо не се приемаше маи - абв върши работа

Коментар

Working...
                                X