IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коко

-Не съм я пробивал ,аз попитах те а ти си замълча но в меила си намерих Е1 нов и работеше и бе много отдавна.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Коко

-Вчера само това имах в предвид , че има значение как котират за да скалпираш и то огромно и е най-важното нещо , по важно от това няма .И не съм против това че хората правят такива неща онлаин изобщо , дори е ценно .Много е тънка границата между това да влезеш и затвориш на плюс три пипса и да затвориш на минус 3.Най-много зависи от това къде и кога я правиш авантюрата. Успех!
      D.Y.F-091066

Коментар

• Супертрейдър

Е4 вече е готов за новият метатрейдър много ми е интересно как проби защитата на е1 но ще говорим, ще ти пусна новата версия когато стс я сменят

Коментар

• И това трябва да имаме предвид...

-Форумите , които нямат чат много са бавни и най-много инфо може да се намери в чата , и най-навреме .А иначе едва ли има много търгуващи дългосрочно , които да не си зануляват сметките а само те могат да си позволят да отварят много страници и да си четат , а и от време на време да си поглеждат котировките.Не , че няма дългосрочни търговци успешни , а и най-успешните не пишат а четат тук.А колко добри програмисти има около нас , и хакери не можете да си представите.Щом могат да ти пратят писмо на меил. който не си пускал тук и да ти отговорят на въпрос който си задал тук .
          D.Y.F-091066

Коментар

• Петре

В канадеца перфектен вход направих, нали.
            В късото евро затворена позиция на 14п печалба, дългият паундйена е на минус но ще се оправи защото е изградил долната си линия на новият канал и трябва да гради горна, перфектно ново удължаване в кабела
            Успехи

Коментар

• NARKO

Здравейте
              За телефоните, моят е включен 10% от месеца даже ако мога ще го счупя с удоволствие бих го сторил, мейла си проверявам няколко пъти месечно, в кюто влизам рядко и всичко това е защото преди месец осъзнах колко безмислено време губя с тия глупости.

От инвестора нямам никаква далавера, това че поствам всичките си поръчки със стопове и нива само е в мой минус, от два дни направих перфектно движение в кабела от 200п движение хванати 417п и за всичко поствах графики под наслов сър фибоначи е прав където показвах нагледно къде да се излиза и след корекция коя да е следващата цел, стана перфектно до пипс. От друга страна имам 3-4 ударени стопа което е напълно нормално.

Вчера предложих на 10п да види нещо което е в неговият стил на игра и пак ме захапахте, нещо което хората навън го правят и аз лично съм много доволен от него.
              ....................................
              Успехи

Коментар

-Не е случайно , даже никак затова пазара спи , а те са на линия , на тях им трябва е-д 1.40 , но не сега веднага и всичко зависи от това как ще се стекат обстоятелствата скоро няма да могат да си го позволят с тези скоци -импулси дето се получават , затова трябва да опитат реиндж 1.30-35 , а в момента и реиндж тук на 1.34-3470 .Но целта е да остане долара евтин за по-дълъг период.
                D.Y.F-091066

Коментар

• СТС форум/Поглед

Форумите братле не са у-ща как да се правят пари,не са и места където дават безплатни прогнози за пазарните движения.Това са места където трейдърите се разтоварват като драсват по някоя и друга простотия,клюка и неангажиращо инфо.
                  Стойностите ги търси в себе си ако имаш поне 1 такава.

Коментар

• СТС форум - поглед от високо

Толкова по зле за теб, щом не ти пука в какво се е превърнал този форум. Приеми го както искаш, че съм и от самохвалковците или от другите все тая, но това няма да оправи тая чатаджилня в която се е превърнал този форум.

Коментар

и това ако не е опит да замажат положението с дефицита ...........

Коментар

• СТС форум - поглед от високо

най-добрия ... най-разбиращите ... стойностен ... впечатлен съм ! Мисля да се регистрирам ....
                        BTW ти като постна тук, към кои принадлежиш? Към самохвалковците или другите ?....
                        Питам те, защото на мен лично не ми пука ... ако ме разбираш правилно ....

Коментар

• СТС форум

Така като гледам май форума на СТС се очертава като на добрия в българското форекс пространство. Определено там се намират и най разбиращите които могат да се срещнат по форумите. Тука присъстват само простотии и самохвалковци от рода на коко които търсят откъде какво да препишат или другия тип с кого да се заядът. Няма стойностни мнения няма ги и разбиращите хора, но за сметка на това там има човек какво да види и да научи. Браво на тях направили са на добрия форум за сега.

Коментар

• NARKO

- Имам си работещ Е1 .Само го пробвах затова го питах , даже е Е1 плюс и засега работи докъто има такъв метатрйдър де.
                            D.Y.F-091066

Коментар

Председатель ФРС Алан Гринспен будет выступать через спутник на конференции американских банкиров. Предусмотрена сессия вопросов-ответов в 1530GMT; министр финансов Джон Сноу выступает на той же самом встрече. Сегодня вечером в 1845GMT член Управляющего совета ЕЦБ Гертруда Тумпель-Гугерелль будет говорить относительно "евро и валют новых стран ЕС" в Оберсдорфе в Германии.

Коментар

• Огнян Коев

ooo Коев, на какво дължим честта да те видим отново във форума) Как е ARBAN-а?) Влез в ISQ!

Коментар

Working...
                                X