If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Явно тази сутрин всички спят както и аз от уморителната нощна сесия.Все ми се струва обаче,че еврото ще направи по-сериозен спад под 1.34,а не само до 1,3398.....на 4 ч е пробил отдавна възходящия канал ,което ме кара да съм по-внимателен ....засега бих изчакал да се развие посоката на корекцията и тогава бих влязъл на EUR/USD
PPP мисля че имаше нужда от тази възходяща корекция зада се потвърди низходящия тренд. Миналата седмица, маи КОКО писа че трябва това да се случи зада поеме по-мощно надолу. Ще видим какво ще стане.
КОКО, френд, не бъди толкова самонадеян и уверен. Ако продължаваш така скоро пазара ще ти поднесе една ГОЛЯМА ХУРКА вместо профит!
Успех на всички Спекуланти
тъкмо да направя профит и излезе прогнозата на сити за диапазон 1.34-1-3550 и какво стана с курса -познаите от 3 пъти с индикатори вълни или квото да е било друго
ЕВАЛА, КОКО! Снощи бях свидетел на обявените от тебе влизания и гледам,че засега си на профит,и то добър.
Аз снощи влязох на дълги Д/Ш,но сутринта затворих на 25 п профит,а сега гледам скача яко.Не си обяснявам обаче защо там,където очаквам сега при връщането на еврото да имам профит,няма,а именно USD/CAD
Коментар