IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP?JPY

Иво забрави, аз съм на мнооооого голям плюс над 1к в момента и дилемата ми е да го прибера или да чакам
    Успех

Коментар

• GBP?JPY

ДАЛАВЕРА ИМА КОГАТО ПАРИТЕ СА ФИКСИРАНИ В СМЕТКАТА

Коментар

• GBP?JPY

Мразя къса в тая двойка и за това надух, за сравнение при пробива на канала на 8 март отворих къса в един акаунт 100к от 201.72 и в момента ако затворя ще съм плюс 930.72 д но забележете суап - 200.22, и къде е далаверата, по-добре да се мъчим два дена от колкото ако тя се мота само от суап да е на минус
        Успех

Коментар

• GBP?JPY

успех и от мен![ не само днес]

Коментар

• Напълно нов

Ще си говорим утре, азнаеш къде са ми стоповете а и графика има
            Успех

Коментар

• GBP?JPY

KOKO
              Евала, че постваш позициите тук. Искрено се нядявам да избиеш рибата днес!
              лека вечер на всички
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• gbp/jpy

Рай качи ли се може би ще обърне

Коментар

• рицаря остана без нет

Той novichak глатна вода с късите в еур/дол от 1.27 и сега чака корекцията на околовръстното

Коментар

• къси със стопове

КОКО ,Ган ли ти каза да отвориш паунд-йена?
                    Същия Ган който те водеше днес на паунд- долар ли?
                    Като два различни човека ми изглеждат.

Коментар

• GBP?JPY

кофти триъгълник се получи на 5 минутка
                      ако пробие нагоре 50 пипа поне
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• gbp/jpy

КОКО щом влизаш така здраво сигурно имаш нещо в главата. До къде мислиш да държиш и според теб няма ли да се качи пак над 201.15?

Коментар

• рицаря остана без нет

Юли паундйена има същата посока на евройена, така че с Петър тук сме в една посока

Коментар

• рицаря остана без нет

Абе остави КИКИ ами новичък се загуби а с него загубихме 28д от 100 които искаше да ми даде, но не е проблема в парите а къде се изгуби и това ме притеснява

Коментар

• кирилицата!!! КОКО

КОКО,a ne e ли логично да се шортира и Е/Й заедно с П/Й

Коментар

• рицаря остана без нет

КОКО, да са пукат от завист, ние ще ти викаме "Давай давай"
                                И понеже ще ти стискам палци, хвърли едно око на рицаря, че му спряха нета. Аз ще ти потърся 100те$ от кикирики и ще му помогнем да се оправи хлапето. Пък беше пълно с мерак, не бива тъй. Да му ударим едно рамо, кво ши кажеш?

Коментар

Working...
                                X