If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз съм зле на П/Й,ама ми се струва,че след малко,ак индикаторите са лоши,ще живнем малко с двойката
Коментар
SwinG
gbp/jpy
проби си триъгълника и сега я гони пущината...КОКО я разбира тая двойка аз се отказвам да я търгувам вече)...все пак късия ми кабел за сега ме радва. Успех на всички!
По-добре намери "Trading Chaos" на Bill Williams. Там има една глава, посветена на фракталите и е малко дълго за тук.
Сложиш limit sell 1.3280 на еврото. Дългия кабел оцеля на първо четене. Имам работа. Ще се вкл. по-късно.
Не знам. Аз удължих току що 1.9223 със стоп 1.9160. Таргета ми е нов връх. Вчерашното движение ме обърка доста и не мога да дам по-сигурно становище.
Успех!
10 пипса, за да не стане някое недоразумение -> двата ника КОКО и КОКО. са различни хора.
И аз съм къс в двойката благодарение на КОКО - също мисля, че го бива много. Само, че на 4h формира 3-ъгълник, който малко ме притеснява.
Също така в кабела съм настроен към удължаване за нов връх. Но това по-късно.
анализ на днешните позиции на мизухо по е/д - преместен стоп от 1.3450 на 1.35 - заради новостите - подготвил главен анализатор на мизухо - iwo - със здраве
Коментар