IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gbp/usd

И моята gbp/jpy e стопирана. Махнах кабела на -16п. и сложих отложени купува 9267 и продава 9180.

Коментар

• gbp/jpy

И аз съм зле на П/Й,ама ми се струва,че след малко,ак индикаторите са лоши,ще живнем малко с двойката

Коментар

• gbp/jpy

проби си триъгълника и сега я гони пущината...КОКО я разбира тая двойка аз се отказвам да я търгувам вече)...все пак късия ми кабел за сега ме радва. Успех на всички!

Коментар

• gbp/usd

Гръмнах на Паунд Йена, взех +25 на паунд долар

Коментар

• gbp/usd

По-добре намери "Trading Chaos" на Bill Williams. Там има една глава, посветена на фракталите и е малко дълго за тук.
            Сложиш limit sell 1.3280 на еврото. Дългия кабел оцеля на първо четене. Имам работа. Ще се вкл. по-късно.

Коментар

• gbp/usd

Мисля че дългия кабел няма да е голяма грешка..
              D.Y.F-091066

Коментар

• gbp/usd

някой може ли да ми каже нещо повече за Фракталите -как се използват ???

Коментар

• gbp/usd

Сбърках. Трябваше горе в рейнджа да отиграя пробив на фрактали с къси стопове. Следващия път...

Коментар

• gbp/usd

Индекса после се очаква лош в 18.30часа.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• gbp/usd

Държа още, продължава да пада 9209 е!

Коментар

• gbp/jpy

Не знам. Аз удължих току що 1.9223 със стоп 1.9160. Таргета ми е нов връх. Вчерашното движение ме обърка доста и не мога да дам по-сигурно становище.
                        Успех!

Коментар

• gbp/jpy

Знам ли вече кой кой е!
                          Сис, благодаря за предупреждението. Къс съм в кабела от 9238, цял ден скърцам зъби и чак сега съм на печалба. Дали да излизам?

Коментар

• gbp/jpy

10 пипса, за да не стане някое недоразумение -> двата ника КОКО и КОКО. са различни хора.
                            И аз съм къс в двойката благодарение на КОКО - също мисля, че го бива много. Само, че на 4h формира 3-ъгълник, който малко ме притеснява.
                            Също така в кабела съм настроен към удължаване за нов връх. Но това по-късно.

Коментар

• Добър ден на всички. (КОКО.)

Здрасти Коко
                              Успех ти желая! Иаз съм къс в паунд йена.

Коментар

• само за вярващисамо за боко

анализ на днешните позиции на мизухо по е/д - преместен стоп от 1.3450 на 1.35 - заради новостите - подготвил главен анализатор на мизухо - iwo - със здраве

Коментар

Working...
                                X