IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• истината

-По средата и в посоката , така трябва да се влиза , а разочарованието идва , че при всяко едно движение по този начин може да се хване до една четвърт максимум от цялото движение.
    D.Y.F-091066

Коментар

• mese4na pe4alba

a na men tova mi stiga )

Коментар

• mese4na pe4alba

no stava vapros za mnogo konservativno targuvane

Коментар

• mese4na pe4alba

mi v % moga da ti kaja, - sredno za poslednite 6 meseca - 8% na mesec - pri men e tova

Коментар

• mese4na pe4alba

4ai da naprawq edin mesec i shte ti kaja

Коментар

• mese4na pe4alba

Някой правил ли си е статистика по колко пипса изкарва средно на месец от една валутна двойка?

Коментар

• дълги , къси

nesym widql dobyr trader koito da polzwa stopowe ... ama wseki ima prawo da se uweri sam 4e greshi

Коментар

• дълги , къси

Добрият вход означава да влезе[ в основата на зараждащо се движение (без да е непременно дъно или връх). И да можеш да си поставиш близък стоп с добри аргументи. Как ми се иска да можех да го правя ; )

Коментар

• дълги , къси

wsi4ki u4ebnici sa pisani ot neuspeli traderi, koito se opitwat da izkarat nqkoi $ za da go slojat i izgubqt otnowo.Toz koito razbira ne mu trqbwa da se zanimawa s gluposti

Коментар

• дълги , къси

Добрия вход и изход означава да умееш да ловиш дъната и върховете, а това те превръща в интрадей играч. Във всички учебници пише, че опитите за ловене на дъна и върхове е грешка. Къде е истината?

Коментар

• дълги , къси

Тази работа не е сигурна в момента , освен ако не се знае предварително индекса , а прогнозата е отчетена .
                        D.Y.F-091066

Коментар

• кабелджията

Защо да не са във вярната посока , посоката е още малко нагоре , после гледай само !!!
                          D.Y.F-091066

Коментар

• ххх

Така е

Коментар

• Миро

Здраве да е.
                              Не ми се щеше да купувам първият тест и да троша нерви при пробив.
                              Платон е казал, че началото е най-важната част от работата. Вчера имах възможност да се убедя за пореден път, че добрият вход е 90% от добрият трейд.

Успех.

Коментар

• EUR/USD

LONG EUR/USD @ 1.3377 s/l 1.3339

Коментар

Working...
                                X