Привет на всички :-) Какво е мнението ви да Е/Д , дали ще качи над 1.26 утре?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: Cable/$
Първоначално изпратено от veselinzlatanovПървоначално изпратено от dep-jKakvo vi pritesniava tolkova tozi kabel.Buy 1.8350/55 stop 1.8300/8290 ,tp 1.8455/84.70;
Къде са тия нива, че да купя малко ха ха
Коментар
-
Re: Cable/$
Първоначално изпратено от dep-jKakvo vi pritesniava tolkova tozi kabel.Buy 1.8350/55 stop 1.8300/8290 ,tp 1.8455/84.70;
Закоравял трейдър получил инфаркт . Откарвали го с линейката към болницата , а сестрата в бяла престилка следила пулса му и брояла на глас - " ... 87,64,60,59, .... " . Тогава трейдъра се надигнал замаян и изнемощял и промълвил с последени сили - " Падне ли до 51 купувайте !"
Коментар
-
Първоначално изпратено от veselinzlatanovКОКО, зная, че е грашно, затова казах
и се търсят пипсовете непосредствено след обява на новината, за да няма Стоп-Ревърс и да хлътне човек, както упомена, искам да зная колко време може да мине за да има Стоп Ревърс след новина, ако е над 40 сек. мисля, че би моголо да има надежда.
ОК, едото е мое, ще се радвам да обсъдим. Какво мислиш за кабела, не е ли за удължаване, че нещо много се позаби надолу?
аз обаче дори от движения от 100-200п гоня само 20-40 макс но гледам да са сигурни сравнително
Коментар
-
КОКО, зная, че е грашно, затова казах
и се търсят пипсовете непосредствено след обява на новината, за да няма Стоп-Ревърс и да хлътне човек, с което и двамата сме съгласни. Искам да зная колко време може да мине за да има Стоп Ревърс след новина, ако е над 40 сек. мисля, че би моголо да има надежда.
ОК, едото е мое, ще се радвам да обсъдим. Какво мислиш за кабела, не е ли за удължаване, че нещо много се позаби надолу?
Коментар
Коментар