IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дефиниции

Scalper: Looking to hold positions for a matter of minutes.
    Day Trader:Looking to close out all positions by the end of the day
    Swing Trader: Holding a trade open for between a day and a week
    Position Trader: A trader who is looking to hold a position for a number of weeks
    Long Term Trader: Someone who is holding a trade open for months at a time
    Buy and Hold Trader: A trader who is looking for a return over a number of years.

Коментар

• CAD

Канадеца силно ме нервира...
      Имам дълга USD/CAD 1.2048 и ми замина единия стоп (1/2)
      Да прави чичко Алан лихвата 5% да се смята лесно и петрола да е по 20$ и да си оправим положението

поздрави и успех на всички
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• AUD/USD

Добре, че през деня в детската градина не им дават достъп до интернет.

Коментар

• AUD/USD

има един дето стиска дупето на кивито за да парира кравното и ти си в групата

Коментар

• AUD/USD

отговор
            Коко, гледам дневна и все повече си мисля за завършила 5-та. Дай една графика на 4h с канали, ако си рисувал?

не си мисли щото нема с кво и на дневна и на месечна си в трета а петите ги мисли на 1.000 празноглавецо

Коментар

• А на мен ми се привиждат едни доларчета ама мноооого И как ги харча за кво ли не и как всичко е ток и жици ама на. Днес поне ще страня от интернет и компютри. Няма да си развалям хубавата вечер
              Прощавайте и за този пост ама не се сдържах. Последен е за днес....обещавам
              Keep walking ...

Коментар

• Марио Димитров

Има нещо като правилен ромб.Какв ли е това?

Коментар

• AUD/USD

Внимавайте с тази двойка - графиката на 4 ч е от три свещи и все надолу .

Коментар

• Рядко се вижда диамант-на gbp/jpy на 1ч или на 30 мин.
                    Поздрави
                    Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Ти може и да не държиш ама аз дълги ръчички имам Ей, братле, много се разлигавихме...ще ни се карат. Успех ти желая! Аз отивам на парти
                      Keep walking ...

Коментар

• Аааа, аз пари в България не държа)

Коментар

• Аз имам идея защо...мътна конспирация е всичко Искат да вземат паричките на тия като мене. Само да внимават аз да не взема тяхните
                          Keep walking ...

Коментар

• Дааам, а това определено не трябваше да се трие. То си е доста поучително. Един вид не всичко дето хвърка става за ядене. Модератореееееее защо изтри постинга на човека бре????

Коментар

• AUD/USD

Коко, гледам дневна и все повече си мисля за завършила 5-та. Дай една графика на 4h с канали, ако си рисувал?

Коментар

• А? Някой лош магьосник е изтрил част от предишния ми пост. И то тази част в която казвах, че съм изгърмял 2 големи сметки и от тогава съм на малки. Чудно ми е защо ги е изтрил?!?
                                Keep walking ...

Коментар

Working...
                                X