IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Търсачи на аванта, а?

Поре, не разбрах за какво ти дължа тези пари? За това че ти обясних съвсем просто нещо, което за да разбереш, ти се е наложило да четеш Лари?
    Сладур, ако паунд/швейцарец е свързано с евро/$, горната ти глава трябва да е свързана с долната.
    Има един друг крос, евро/швейцарец. За него какво ще кажеш? От какво зависи... ?

Ще ме умориш от смях. Задължен съм ти за което.

Коментар

• Петър Караиванов: EUR/$

da ima 4uvstvoto 4e tozi pat 6e bade6 prav i az sega vidiax 4e moje i da ne vra6a pove4e nagolo i 6e se istrelia na gore i go vijdam do kam 1.4231

Коментар

• Търсачи на аванта, а?

Торбаланчо, курсовете на Петър са за такива като теб.
        Като мислиш с главата си о стигна до връзка между gbp/chf i usd/chf, не можа ли да се разтупкаш още малко и да дотътриш торбичките си и до usd/chf i eur/usd ?????????
        А между другото, не уточни с коя глава ги мислиш, щото от злоб злоб злоб не си личи.
        Дължиш ми 399$ и внимавай като питаш следващият път, бъди поне малко любезен с верващи люде като POPA.

Коментар

• gbp/chf

Здравейте колеги!

Петьо, има голяма вероятност от утре да започне да пада, но може и да пробие.
          Особено, ако eur/usd продължи спада и тогава отиваме до следващата голяма съпротива.

Бъди гъвкав, играй красиво, не губи кураж!
          Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, коит

Коментар

• EUR/$

Не ме интересува какво е писал нито Лари, нито Мари. За разлика от тебе аз ползвам главата си за да мисля.
            Кросовете на паунда зависят преди всичко от куса на другата валута във валутната двойка GBP/xxx.
            И това по една безкрайно проста причина: обикновено киви/франк/канадец поевтиняват/поскъпват спрямо $ в процентно отношение повече, отколкото паунда.
            Би ли ми казал какво общо има еврото тук?

Коментар

• EUR/$

Авторът на тези глупости е Лари Уилямс, но на тебе от злоба са ти се събрали очичките и 2 и 2 не виждаш.
              Чети между редовете и не пропускай и една дума като ти говори POPA, за да не ти мирише редовно на пор като си лягаш при жената.

Коментар

• EUR/$

РОРА ли си, ПОРА ли си, нали ти беше авторът на тези глупости с кросовете?

Коментар

• GBP/CAD

Да,от 2,30/+-30-40 пипса/

Коментар

• AUD/USD

dinobot - не го следя много, но така като го гледам на 0.7815 имаме доста силно ниво на подкрепа. Само при пробив на 0.7810/15 и затваряне на 1,2 и 4ч. под него би създало предпоставки за тест на о.7740.
                    Успех на всички Спекуланти

Коментар

• EUR/$

Пепи, по-добре теб за противник, отколкото една торба Торбаланковци за съюзници))
                      Поздрави и успех!

Коментар

• GBP/CAD

Бат Петьо от вчера го купува чак е изпреварил вече пазара [смешко]

Коментар

• EUR/$

"Така че покупката на кросовете на паунда(без йената) могат да дадат 1-2 фигури"
                          "GBP/CHF sold at 2.2422" - без коментар

"gbp/nzd се качва, когато eur/usd пада
                          така е и с gbp/chf"

Петре, ти това ли обясняваш на учениците си? Еврото има с тези кросове толкова общо, колкото баба ми с проектите на НАСА. Немам думи.

Коментар

• AUD/USD

to Петър

Привет, много екшън днес. Но така е добре от колкото нищо да не става. :] Ако имаш наблюдение на AUD/USD, как го виждаш в следващите 24 часа, дали и то ще тества още надолу до към 0,7780? Благодаря предварително.

:]

Коментар

• EUR/$

Ами, ако Елдер, Уилямс, Мърфи и Нийли са били твои ученици, прав си
                              Ма малко ме съмнява да са имали пари да дават на вятъра.
                              Ти душко от преди да вдигнат лихвата NZ почна да го купуваш gbp/nzd и все един път ще уцелиш.
                              Не може 10 пъти все да плачеш, дори и за тебе ми е мъчно и ти пуснахме с Бъфет малко гювеч. Нали си му авер.
                              А за вкисването: ти на мен туршията не можеш да ми вкиснеш, пък камо ли усмивката.
                              Пепи, луд умора нема, брат! Последн гювеч за теб тази вечер, че много ще се облизваш тази вечер на сън.
                              Виж си само последните два поста и ПОНЕ уточни за кои кросове на паунда става дума.
                              Приятелско намигване
                              Успех на всички шпекуланти)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Коментар

• EUR/$

Petre, kolko pari pravish ot FOREX?

Коментар

Working...
                                X