If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте Спекуланти.
Радвам се да Ви уведомя,че в момента се извършват пробите на новият сайт за финансова информация който ще стартира в следващите няколко дни.Искрено се надявам в него да намерите голяма част от нечутите си предложения, много актуална и нова Информация,анализи,прогнози и още ........
Стопа на Петър даже е твърде голям но кабела въпреки че и аз съм дълъг в него е за удължаване след пробив на 61.8 1.8820, и ако това се потвърди аз ще преместя моят на 1.881 на малък профит.
Това което обаче ме притеснява е че всички пак мислим по един и същи начин и може да гризнем дървото.
Успех
Коментар
EUR/USD
ххх - ами то за това там е Стопът, а всеки сам си решава къде да го сложи - с 20-30 пипса по-нагоре или по-надолу защото всеки сам си знае състоянието на сметката и това колко може да си позволи да загуби!
Успех на всички Спекуланти
Петър, там, където ти е стопът на кабела, минава трендлиния на дневна.
Коментар
EUR/USD
Марио Димитров - Фиботата на графиката ти са от неточни нива !
Коментар
EUR/USD
Buy EUR/USD at 1.3025/45 Stop 1.2980 targets 1.3120/40 next 1.3210/20 short term
Buy GBP/USD at 1.8800/20 Stop 1.8760 targets 1.8870/80 next 1.8930/50 next 1.9070/1.91 short term
GL
Марио, и аз мисля нещо такова но ми се струва че еврото може да падне до 1.2901 което е 0.618 от 1.3667-1.2729-1.3481, проблема е че кабела би трябвало да си е завършил корекцията и да ходи нагоре, той доста изпревари еврото и незнам кой ще надделее
Коментар