IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• E/USD

zatishie pred buria - az dnes reshih da ne predpriemam deistvia i da izchakam pazara da se izbistri no mai tazi sedmica taka i shte si prikliuchi ...
    men ako pitate koito vzel vchera vzel
    mislia che pri stabilna smetka otkrivane na dulga pozicia ot tezi niva bi donesla goliam profit v srednosrochen plan
    Uspeh !

Коментар

• E/USD

Нали ви казах аз играя само USD/CHF и сега имам купува на 1.1973 за тест на 1.2223 еми вижте 8H

Коментар

• E/USD

meketo,kakwo da ti kaja,ti znaesh li kak se tegljat demo pari???

Коментар

• E/USD

mom4ile pi4 ne se radwai pribarzano tai kakto dneska si kupil $ utre moje da se 4udi6 na kogo da gi dade6 , ako naistina si glupav 6te ostane6 na fx , pribirai parata i bqgai i ne pitai powe4e za fx

Коментар

• gbp

supertrader, не знам какво разбираш под "точна графика" .Аз гледам тези:

http://www.tenfore.co.uk
            http://www.fx-forex-trading.com/charts.htm

Коментар

• E/USD

A,i zabrawih,mnogo sum proooooooooooooooooooooooost. ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Коментар

• E/USD

a da popitam kato se zanimawash nz ot kolko wreme i koq prognoza stana wqrna twoeta ili moqta pitam az za 1.37 shte ima da chakash a i beshe kazal nqkoi che nqma da se widi 1.32 skoro sega kato gledam 1.2990 nali ti kazwam kupuwai za 1.37 ama slogi stop kam 1.25 xaxaxaxaxax

Коментар

• Richi

- Чак излитане не вървам , защото линията на двата върха ще го спре.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• CHF

Опря в горна стена на канала и май следва лек спак за отдъхване

Коментар

• CHF

RSI na 4h v USD CHF se opitva da presko4i pri charta nad nego ...
                      strashna kartinka za SELLLLL ama da vidi
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• GBP IO

Изглежда си прав,движението в ммента не се знае къде ще спре,а като гледам и Йената е хубава за шорт,ама вече не ми стиска

Коментар

• EUR/$

tova mu be6e ba $ max ama naistina max 1.295 i ot tam nagore v nebesata
                          imame obra6a6 triagalnik i o6e edna figura diagonalen triagalnik

Коментар

• Sharper

-Да има надежда за дълги , сега може да се опита , само не ми е много точна линията , ако си на по точна графика дай , по точна стойност .Само риска е еврото да не се провали , на първата сериозна подкрепа и да го повлече.Все пак трябва да се знае до къде може да се държи дълга...на загуба , нещо като стоп.И май е по добре да се изчака оттласкване , докато загреят и почнат да купуват , ако почнат де. И трябва да се гледа за канал за нагоре и той , да се оформи с поне една вълна.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• GBP/NZD

кивито е за здраво купуване

Коментар

• GBP

На месечна графика линията през най-високите стойности през 1972 и 1980 година отблъсква кабелчето за втори път.Утринната звезда на същата графика ми подсказва ,че печелившата средносрочна стратегия е продажба на подскоците към 1.91 .Успех на всички.

Коментар

Working...
                                X