IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Yulian A:

a i ne potceniavai klina i divergenciata
    ima i presi4ane na MACD za vasxodia6o dvijenie

Коментар

• Yulian A:

moje i da sa pravi
      no nali znae6 vseki gre6i
      ne 4e az sam pravno pa
      imame korekcia na dvijenieti ot 1.275 do 1.348 i ot tam korekcia a.b i c(udaljena *2.618)koiato priklu4va pri niva 1.295 priblizitelno i ot tam po4va valna 3 na novo vasxodia6o dvijenie spored mene 1.42

Коментар

• E/d

Kolega,thanks за идеята,все пак съм с много къс стоп на кабела и малък вход като пари.... иначе съм къс на Е/Д от 1,3178 и къс на Д/Ш 1,1704.Сега чакам вход за скъсяване в швейцареца,тъй като преди малко купих на 1,1964 и сега чакам цена над това ниво,за да оправя средната цена

Коментар

• E/d

Short term (Intraday)
          1,2990. EUR USD broke 1,3050 support. EUR USD is in an downtrend directed by 1H exponential moving averages. The volatility decreases. Bollinger bands are parallel and form the trend. RSI is in a bearish configuration. The downtrend should continue on 1,2840 support. We could take a short position at 1,2990. We will put the stop loss above 1,3020 (-30 pips). The major target is 1,2840 (+150 pips). This is a dangerous trade, take care and put your stop loss. Confidence level (0 bad -> 10 very good): 6.

Medium term (Daily)
          EUR USD moves without trend and swings around exponential moving averages (EMA 50 and 100). The volatility is low. Bollinger bands are flat. RSI goes out overbought state and give a negative signal. The price should continue to move in Bollinger bands.

Long terme (Weekly)
          EUR USD is in an uptrend supported by weekly exponential moving averages. The volatility rises. Bollinger bands are deviated. MACD is in a bullish configuration. The uptrend should resume with more vigor..

Коментар

• Yulian A:

a ima klin koito e ebra6a6a figura

Коментар

• Yulian A:

badi vnimatelen za6oto pak az sleda E i mislia 4e 6e se ka4va
              ima pozirivna divergencia E/$ i ni6o 4udno i da otcepo nagore 1.315 pone

Коментар

• dobro utro

Днес ще вярвам на долара и неговото вдигане до под 1.2850 за двойката Е/Д,така че шортирах кабела от 1,8726 с цел 1,8656 и стоп 1,8755!

Коментар

• dobro utro

uspe6na targovia

Коментар

• E/USD Dolaraaaaa

Не съм в чужбина ,но имам открита сметка там и по този начин мога да работя.Онези в чужбина обикновено нямат време за Форекс,щото бачкат яко.На тебе въпроса лесно се решава като пратиш пари на доверен човек и той ти открива сметка при определен брокер и почваш да си губиш на воля на Форекс.

Коментар

• Да бе прав си Отказвам се!

Форекс, всичко с времето си
                      Успех и на теб!
                      Keep walking ...

Коментар

• ЗА СУАПА НА СТС

ОТ НАЧАЛО ОЩЕ КАЗВАМ, ЧЕ ПРИ СТС ПОВЕЧЕ СРЕЩУ ОТРИЦАТЕЛЕН СУАП НЯМА ДА ТЪРГУВАМ.
                        ЩЕ ОТВОРЯ ЕДНА СМЕТКА И ВЪВ ВАРЧЕВ.

ПОВОДЪТ: ЕДНА И СЪЩА ДВОЙКА GBP/CHF КУПЕНИ 1000 НА 4.03 - ДО СЕГА СА 20 ДЕНА И ИМАМ НАТРУПАН СУАП 1.09$

СЪЩАТА ДВОЙКА ОБАЧЕ ПРОДАДЕНА ЗА ЕДНА ВЕЧЕР МИ НАТРУПВА СУАП -0.65!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ЗА 20 ДЕНА 1.09$
                        ЗА 1 ДЕН -0.65$

Бравос!!! А посмалете малко де, направо ще ни глътнете

Коментар

• badboy

Looser, to4no s taia psihika mojesh da naprawish neshto na toia pazar. Hareswash mi! Ne go slushai toia BOKO! Az sushto sum v nachaloto na igrata. Sleda pazara ot godina. Pe4elil sum i sum gubil po wsewuzmojni nachini. Casionoto go obojavam! Abe vidi se, che vibrirame na shodni chestoti. Samo shte ti kaja, che mn wajno neshto, koeto nau4ih e, 4e 4owek triabva da e hladnokruwen, discipliran i neutralen kakto kum zagubite, taka i kum pe4albite...Jelaia ti USPEH"!

Коментар

• looser

Приятелю, я се откажи докато е време! От написаното от теб се вижда че психиката ти не е за този пазар. Послушай ме и забрави. Ако ли пък решиш да се инатиш, винаги помни какво съм ти казал!

Коментар

• taty

TEXAS CITY, Texas - An explosion rocked a BP petrochemical plant Wednesday, killing an unspecified number of people, injuring dozens and sparking a fire that sent black smoke billowing into the sky.
                              In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• badboy

Не знам какво да ти кажа. На този етап се опитвам се да си изясня пазара и основните играчи. Вчера мисля беше чист късмет. Виждах го, че ще падне с голяма вероятност и реших да пробвам. Давам си сметка обаче, че трябва да съм доста обоснован преди такава стъпка и затова трябва да изуча сума ти неща. Фундамента трябва да ми е много ясен а имам доста пропуски. Сега почвам да изучавам световната икономика. Ето преди малко примерно PPP изказа мнение, че за него реалното съотношение евро/долар е 1:1. И двамата виждаме, че това не е така в момента. Възниква въпроса защо? И аз ако мисля като него трябва да мога да отговоря с голяма сигурност...а не мога
                                После като определя глобалния тренд възниква въпроса как ще се развива във времето. Тук вече според мен идва мястото на техническия анализ. Изключително важна е и информацията...ти вече си определяш в каква степан. Примерно докато бях в Щатите случайно попаднах на един хаваец, който имаше снимки с Бил и Хилъри Клинтън. Познавал ги лично и изказа мнение, че Хилъри Клинтън е изключителна жена и я вижда като президент на Щатите (това между другото) Казах му, че се интересувам от валутната търговия и го попитах как вижда долара. Не мога да възпроизведа точно думите му но каза, че ако Буш остане президент то долара ще пада. И го върза с петрола. Спомена, че Буш има участие във петролни компании или нещо от този сорт. Сега искам да си изясня и това защото ми е ясна човешката природа и ако има вариант той използвайки положението си да натрупа някой долар ми е ясно, че ще го направи по някакъв начин. Въобще толкова много неща влияят на този пазар, че едва ли ще успея да си ги изясня всичките но нищо не пречи да опитам да хвана най-важните или поне тези до които мога да се добера. Ето примерно някой от вас ако знае нещо по този въпрос и няма нищо против да го сподели да заповяда. Няма да му се разсърдя Нищо чудно и войната в Ирак да е вързана в цялата работа. Мисля, че и вас ви интересува и ще се радвам да чуя мнения.
                                Абе, въобще това с форекса няма да е хич лесно ама поне ми е интересно

ФОРЕКС, за очите си прав. Напоследък доста седя пред компютъра и почват да ме болят очите. Разпитах малко и ще споделя какво открих. Значи има едни нови капки за очи, които са толкова нови, че още ги няма в аптеките...поне в тези, които проверих. Водят се изкуствени сълзи и казват вършели хубава работа Ще ги пробвам и ако ги бива пак ще споделя за тях
                                А по другия въпрос. Много пари съм губил и то по какви ли не начини. Но спечелих в Лас Вегас Значи в мениджмънта ме бива...а и математиката си ме влечеше от малък. Губейки толкова станах някакси по-ларж и си мисля това помага за форекса. Поне спя спокойно Не ми е фикс идея този Форекс а ми е интересен. Доста интересен бих казал даже Но пак се усещам понякога да държа губещите позиции и да затварям печелившите. Дисциплината ми куца. Ще поработя и по този въпрос.
                                Знам, че не съм глупав и знам, че човек се учи непрекъснато и това дава резултати. Досега играх табла...правим си турнир със съседката - 7 големи игри. Днес взех 7-мата Наблюдавам играта си и непрекъснато я осъвършенствам. Затова спечелих. Не е само зара! Дано успея и с форекса така
                                Успех колеги!
                                Keep walking ...

Коментар

Working...
                                X