IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• NZD/$

Ура не са го фиксирали

Коментар

• GBP/USD

Моето мнение за кабела е че сме в началота 4-та от С. Предполагам че ще е плитка, плоска корекция максимум до 1.8790/1.8810. Следва 5-та с дължина около 200-210 пипса надолу. След това сме нагоре като очаквам корективна 3-ка а,в,с (зиг заг) с цел 1,8920-1,9000

Коментар

• GBP/NZD

Ще ви събера всичките и ще ви почерпя здраво.....

Имам отворени позиции в NZD/JPY,NZD/USD и GBP/NZD.
        „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
        Джеси Ливърмор

Коментар

• NZDUSD

Търговския сървър започва да работи точно в 00:00 часа в понеделник. Но за да се активира всяка една валутна двойка е необходимо да постъпят поне няколко входни тика (за да се изчисли понеделнишката цена). При повечето инструменти това става още в първите 1-2 минути след полунощ. Но при някои от тях активирането може да настъпи и в 2 часа след полунощ. Такива обикновенно са производните на NOK, SEK и NZD.
          За да разберете дали даден инструмент е активен, наблюдавайте времето на последния тик. Ако то е 22:59, то това означава, че последния тик е от петък и поради тази причина търговията все още не е разрешена.

Коментар

• GBP/NZD

В Делтасток всичко е наред,отворих един лот.

Успех на всички.
            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
            Джеси Ливърмор

Коментар

• NZD/$

Ами ако през уикенда са фиксирали 1NZD=1USD какво ще правим?

Коментар

• NZD/$

Prav si opitah za proba da kupia 1k nzd v sts i mi dava trade is stoped, pitai mateev

Коментар

• Е/$

GBP-1.8696 28th Mar,2005 Pre-Japanese Update.
                  Pound should form a temporary support near 1.8630 before a probably rally towards 1.8885. However the market conditions are expected to maintain a low tone as the volume should remain thin. But prefer buying at 1.8630 as said above for a constant. raise.

Buy @ 1.8630 for 1.8830, with stop at 1.8595.

Коментар

• NZD/$

И при мен всички графики са О.К. но на NZD/USD последният бар ми е от петък 25.03 при затварянето на пазара. Странното е че не мога да направя нищо както с отворена пориция така и с чакащият стоп ордер. Имам и дълга в кабела и там всичко с графиката е О.К. Имам си вечи втори бар на Н1 преместих си и стопа без проблеми.

Коментар

• NZD/$

И при мен всички графики са О.К. но на NZD/USD последният бар ми е от петък 25.03 при затварянето на пазара. Странното е че не мога да направя нищо както с отворена пориция така и с чакащият стоп ордер.

Коментар

• Е/$

Uli ako istoriata se povtori predi probiv na 29 shte imame test 3070

Коментар

• Е/$

За мен пазара е симетричен на това,разиграло се след 07.01.05,а именно корекция от 230 пипа,след което атака на 1,2740.Разбира се,това е мое виждане,взето отдневна графика на двойката Е/Д

Коментар

• NZD/$

neznam sts raboti primen az 4akam da si zatvori gapa pri kabela 4e da ne sam kapo i otivam da spia, ako sled 22m ne stane udar pri nzd niama da stane dnes

Коментар

• NZD/$

до преди малко в СТС можеше да се видят всички графики...в момента няма нито една която да се покаже...между другото - нали е Великден при католиците? Не би трябвало да работи нищо в момента....

Коментар

• NZD/$

V sts otvorih edin kas kabel za 3p i niamam problem s pora4kata samo 4akam da izleze i liagam da spia, vsepak dnes e velikden za katolicite i neznam dali horata shte se osmeliat da napraviat udar v nzd dnes

Коментар

Working...
                                X