If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
здравейте Доне какво имаш предвид паунда нешто ми убягва за него а е основната валута която играя знам че при едно сваляне на лихвата на 4.5% ще има sell off в повечето кросове с паунд но на мен ми се струва че по скоро ще ч вдигнат поне анализите които чета от миналата седмица показват лек спад предвид прогнозите на анализаторите но все пак тази инфлация чука и на тяхната врата та именно опасността от инфлация доведе $ до това ниво като си мисля че малко рано започнаха да преизчесляват и новото покачване само че от 0.5% което ще бъде по всяка вероятност на 3 май мисля че беше паунда както писах преди изборите едва ли ще слиза така устреммно надоло по скоро ще спре или на 1.86 или на 1.852 макар че азсъм пуснал две линии на които долната граница е 1.837 два дни изчислявам до колко е изгодно да се използват тези механични системи и те са полезни в случаи че объркаш яко посокота но не и начин за игра за трети път така излизах и аз като последния път чаках месец преди да затворя на малък профит но може да се играе ж двоики които традиционно се хеджират с тях пример EUR/USD GBP/CHF лошото е че ще взимаш суап но ангажираш солидно количество средства като цяло $ ще ходи още веднъж до към 1.35-1.36 след което в следващите две години мисля че ще бъде около 1.2 колкото и странно да звучи сега ако се доверя на коментара на BNZ i NAB държа дълги 21 к GBP/USD i 11 k NZD/USD но вторите ще ги разкарвам успех на всички въпреки слабата търговия!!!!
През нощта ми се е изпълнил лимит на 1.2060.
И така, зарворена дългата 10 К от 1.2415, добавяна до 480 К и средна цена 1.1613,
на 1.2060. Профит - +447 пипса х 48 = 21456 п. /или CHF/.
Коментар
Мариян Йордано
Нов FOREX анализ
Продажба на долар/йена от 106.84, стоп 108 цел 103,5
Добър и успешен ден на всички. Според мен ще има доста голямо вдигане на долара през предстоящия април месец. За сега ми се виждат нива близки до 1,26 даже гледах каде е 61,8% на движението от 1,1986 до 1,36 та това ниво е малко над 1,26 тъи че на първо време мисля че това ще е нивото кадето може да видим дъно. За тази седмица мисля че нивата над 1,30 са много вероятни чакам да скася на 1,3050 и нагоре както писах и по-рано.
Дон Карлос прати ми един мейл щото имах да те питам някои неща по повод твоята стратегия. Знам че е сложна но все пак пиши ми. Между другото ти маи държеше едни много къси евра още ли и чакаш или ги извади?
За нуждата от свеж капитал- добре, но кофти реклама си правиш с това "проиграх"! Вместо него постът на търсещия спонсори, би трябвало да започва с: "Натрупал огромен практически опит трейдър..."
Е, аз ако я знаех точната цифра, нали се сещаш...
Имам нЕкои предположения - засега са 100-200п под прословутото 2730, но времето и пазарът ще решат...
За всеки случай, светне ли 26ХХ(ако светне) - почвам да обирам мекия спусък...
Важното е да се оформи прилично дъно и добра основа за скачане нагоре.
Успех.
Коментар