IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Днеска цял ден съм чакал. Време е да се издухат малко пари. Между другото последните 2 дни екшъна е през ноща. И ако сега пробие нагоре ще оформи ХШ. Стопа ми е на 1,2892

Коментар

• EUR/USD

Аз съм у уево.

Коментар

• EUR/USD

Не е ли по-правилно вместо човек да експериментира, малко да понаблюдава отстрани.Скромния ми опит от 1,5г. в този пазар ме е научил, че ако искаш да си постоянно в купона, си плащаш с част от профита...поне!!!А как я виждам дая двойка постнах преди час-два....
        С две думи - като за риба...или като на лов...ТЪРПЕНИЕ!

Коментар

• EUR/USD

V zavvisimost ot nabludavania period, proslediavaiki grafikata na EUR/USD mogat da se polu4at 2e figurki . Ili "M" ili "W". "M" kato 4e li w po-dale4na perspektiva, "W" v blizkite 3-6 meseca...Shte ima iznenadi mi se struva. Zapo4vam da se razkolebavam za dulgo EUR sled 2tori probiv pod 1.29...Na kude sme mom4eta?

Коментар

• GBP/JPY

Мисля, че и USD/JPY достигна сериозна съпротива.Ако я пробие, отиваме поне на 108,30.
            На слука на тези, които се точат на шорт....трек - към 192.
            ;-))))

Коментар

• EUR/USD

Long from current level
              target 1.2978
              stop 1.2890

GL

Коментар

• GBP/JPY ?

Това ниво засега е теория.Ако се стигне ,тогава му мисли

Коментар

• GBP/JPY

Лично мен ме притеснява именно нивото около 201,80 а съм вече къс от 201,56

Коментар

• GBP/JPY Пламен 9

Да,там някъде идва.При мене е 201.97,но това няма значение.И аз поставих лимитирана поръчка селл на 201,88 без стоп засега.Успех!

Коментар

• eur/usd

Има още да пада обаче целите ми са скромни и краткосрочни. За съжаление хич не ми харесва как се развива засега сделката ми. Хубаво поне че оттука ми вдъхват надежда:

http://www.fxstreet.com/nou/graph/4spotfx/spotfx.asp

Коментар

• GBP/JPY

Съпротивата от дългосрочния понижаващ се канал е около 202,10.
                        Малко е вероятно да пробие и нея, затова е особено подходящо вече да се влиза.Поставям лимитирана за шорт на 201,85.Стопа - на 202,3.

Коментар

• GBP/JPY

Съпротивата от дългосрочния понижаващ се канал е около 202,10.
                          Малко е вероятно да пробие и нея, затова е особено подходящо вече да се влиза.Поставям лимитирана за шорт на 201,85.Стопа - на 202,3.

Коментар

• eur/usd

Мисля, че влизането за лонг трябва да започне като върне под 1,29, но да продължи с добавяне на позицията чак до 1,275 - със стоп - на 1,27.И да не си правим илюзия, че не е възможно дори 1,23.
                            А в период до септември - октомври и аз го виждам далече над 1,40.
                            Пауд/йена продължава да си расте...Май няма да издържа и ще скоча шорт от 202....

Коментар

• gbp/usd

А кабелът си драпа, драпа,
                              Направо пълни ми душата!

Коментар

• eur/usd

Леле какви мисли ми идват днес, сам си се уплаших. Направо го виждам еврото 1.33 до юни.

Коментар

Working...
                                X