If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Tazi idiotska dvoika mi udari niakolko stopa i az niamam shans da ne skasiavam, pone vseki pat lovia 20p nad stopovete mi, probi kanala si no dori tova da e bilo kraia na korekciata i pak triabva da padne a ako yenata poskapne utre mai e nai dobrata dvoika za otigravane, i moite stopove sa ot 202.1 do 202.5
Преди малко скъсих и аз. Ключова седмица за мен в gbp/jpy, а дори може би и ключов ден.
Ако пробие съпорта на седмична около 201.90 до 202.20 мисля, че ще скочи още 150 пипса.
Затова сложих стоп на 202.26. Малка позиция без цел за сега. След малко ще пусна и графика.
Бъди гъвкав, играй красиво, не губи кураж!
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, коит
IRIS - Cable North containment Zone at 1.87551.8725 for a Sell/South Entry Window for a decline thru 1.871.8660 for a retest/break at 1.86 for 1.85751.8530 basis.
Ne znam ve4e nese pritesniavam za kabela a za tapata paundyena. Ina4e dosta ot horata na koito cenia mnenieto skasiha daje iris40 vleze s 60 milki
Uspeh
Pisna mi ei hora. Izprobvam sega razlichni bg demo forex platformi i niama edna deto wsi4ko da e na 6. STS Finance - otvratitelen i neintuitiven interface. Elana - kato interface super, mnogo dobre, no kato prava demo porachki ne mi izliat pri "aktvini orderi". Varchev - kato platforma biva, obache tam kirilizatora pravi mizerii i niakoi oboznachenia mmi izlizat na oligofrenski ezik. DeltaStock - ne moga da se reg - na, dava greshka na site-a. Pisna mi ei...Daite suwet!?
Коментар