If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
- e/o все още е в канал за рамо , ако върха към 1.3480 се разглежда като такъв , затова не ще да пробива , ако се развали рамото , а на 1.31 ще е повредено вече тогава може и повече нагоре да отиде.Обирмейкърите може и те да имат връзка , затова не знам :-)))
На часовите графики се движат на север и трите двойки .Мисля ,че това е възможно благодарение на мераците на " някой" да купува Usd срещу Jpy ,и тъй като не е колекционер на $-ри се освобождава от тях в eur/usd и gbp/usd .
Продажба 20к от 202,13 . Обща позиция 50к цена 201,24.
В момента държа и къса долар/йена 40к от 107,01
Пожелавам успех и много профити на всички !
Коментар
GBP/JPY
Здравейте Спекуланти.
Струва ми се, че вече е за продаване GBP/JPY . След хубавото обиране на Стопове до 201.85/95 очаквам "Рали" до към 197.50 в тази двойка.
Успех на всички Спекуланти
Ако имаме късмет със стопаджиите следобед, може и да добутаме каручките с кабели до 8866, или още по-добре до 8929. Не съм голям оптимист по отношение на стопаджиите обаче...
Еврото не го мисля, чакам го за скъсяване, ама банките обирмейкъри засега не го пускат...
Успех.
Не мога да повярвам - преди малко влясъх къс на Д /Кан на 1,2102 ,а сега нещо се ускорява в моята посока и не знам защо .... сигурно се качва цената на нефта
Явно се чакат данните от 11.00ч за Еврозона и ако са ок,съпротивата на 1,2980 би могла да не издържи,от което би трябвало да има качване поне до 1,3020 .......голяма борба е .....дали някъде могат да се видят търгуваните обеми в момента?Ако знае някой ,да постне линка за проверка
Коментар