If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз продадох дългите с няколко пипса профит и веднага отворих къси даже удвоих - само ензнам дали и това не е някакъв трик и след малко да тръгне пак нагоре - мисля че сме за надолу - но знае ли човек сега нищо не зависи от фибота и фундаменти знаете кой движи пазара и нашите пари:P
Скоро по електронните издания ще се появат анализаторите с нещо от рода: След неуспешен опит на пазара да тества ниво 1.3020 долара укрепи позициите си пренибрегваики заявките по безработица и... истината е че бяхме маисторски изманипулирани с един индекс -с които другарчетата бяха наясно - успех на всички треидери и тех анализатори
затворен на1.2092 +20 - бяхме моделирани като стадо овчици с цел да ни приберат паричките като накрая ни разказаха приказката - нищо чудно сега да оберат стоповете и на 1.28
Купете само при затваряне на 1ч над 1.2137
Цел: 1.2310/1.2396
Виждам,че във форума има хлапаци,които умират да се заяждат и дават "провилни и точни" прогнози,като умело им асистира "Великия анализатор".
Затова аз ще се задоволя да поствам само в много редки случаи - най-вемче към 23-23.30ч
Успех на всички!
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
нервите ми са на предела преместих стопа по иена на 107 -4 позиции против долара с разчетна загуба 53 пипса и чакам извастния на баровците чикаго - ( играя си на познаи мелодията
Коментар