IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от JEFF
    Удължавам кабела от 1.8433 стоп 1.84 таргет неизвестен -))
    Naprotiv.Izvesten e .........83.85/90

Коментар

• Удължавам и NZD/USD от 0.6138 стоп 0.6108

Коментар

• Удължавам кабела от 1.8433 стоп 1.84 таргет неизвестен -))

Коментар

• EURUSD

Добро утро в 10:30 часа и от мен! ;-)

Е, колеги - готови ли сте за резки движения днес нагоре-надолу??? :-)
          За днес прогнозата ми е за много интересен ден, на края на който курса ще е или много на долу или много на горе... :-)

Успешен ден!

Коментар

• Паундйена съм къс от 212.06

Коментар

• Добро утро и от мен,тази сутрин се включих в пазара както следва:

Eвройената показва увереност над 145,затова направих нова добавка :

add long EURJPY 145.40 t/p 145.80

Заедно с позицията ми от вчера имам средна цена 145.25,поставям нулев стоп на тази цена.

Поставих и отложена поръчка:
              buy limit gbpjpy 211.70

Коментар

• Добро утро и аз затворих еврата засега

Коментар

• Добро утро колеги. Затварям дългата позиция AUD/USD на +60 п.
                  Успешен ден на всички.

Коментар

• Re: Georgi

Първоначално изпратено от supertrader
                    Днес Трише се изказа че ще качват лихвите , анализаторите я определиха на 4 % до края на годината , а то сигурно ги е напекло и тях слънцето.Жалко за хорицата ще им нахакат едни 10% от ФЕД и тук в Европа като я качат и има да чакат растеж , развитие и по-хубав живот от лихва.
                    СТ Да не си ходил на плажа какви са тия 10% в САЩ хехе

Коментар

• Georgi

Днес Трише се изказа че ще качват лихвите , анализаторите я определиха на 4 % до края на годината , а то сигурно ги е напекло и тях слънцето.Жалко за хорицата ще им нахакат едни 10% от ФЕД и тук в Европа като я качат и има да чакат растеж , развитие и по-хубав живот от лихва.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• CHF/JPY да се играе на дълго от тези нива 93.05 си е голям риск...

по-добре да се изчака за надолу.
                        сега може да 'даде' 50-60-80 пипа, но може и да земе 2-3 фигури
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• chf/jpy

Някой търгува ли я тази двойка ? Аз днеска за пръв път я играя и имам от 92.90 дълга.По-мудно нещо не съм виждал :-) много странно се движи.Иначе целя 93.25 и ако го прехвърлим ще добавям.Някой друг да се произнесе по въпроса ?

Коментар

• Позната история, тоя форекс верно ебава майката на другите бизнеси когато нещо там не върви, лошо, но ние намерихме решение - направихме си едно кръчме близо до офиса та му правим оборот постоянно и тоя бизнес върви хехе, а иначе ако знаеш колко задачки отлагам за последният момент

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                              Първоначално изпратено от Georgi
                              Гаден ден! - 43! Дори не съм следил и фундамента дали няма нещо интересно.
                              Лошо, аз съм си сложил дневен лимит от -7 и ако го подмина си давам поне два дни почивка
                              Коко, аз затворих още сутринта. За сега съм само на втора "дълга", ракия. И се чудя дали довечера/в 23,45/, изобщо да пускам две противоноложни, или да изчакам другата седмица. Много ме товари другия бизнес, и като се прибера в 19,00, не ми се мисли за нищо. Индикаторите подсказват само едно рейнджово движение. Но това е повърхностно. Нямам визия от както хванаха жегите!
                              http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Коко

Това си мислех и аз , едно 1.3170 ще хвърли в паника всички поддръжници на движението по дневна графика и 1.1750 за долар швейцарец.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X