IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• EUR/ USD

Това е виждането ми за движението в двойката.
      Не е задължително да стане-само така ги виждам нещата.

ТОВА НЕ Е ПРЕДПОСТАВКА ЗА ТЪРГОВИЯ!!!!!!!
      Поздрави и успех
      Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• koko USD

IO моето осещане е същото но за всеки случеи sell 1,2930 t/p 1,2870 s/l 1,2955 мисля че това е достатъчно да си защитя позицията. И пойнеже на последък търгувам само техника един малко глупав въпрос какви новини излизат в 16:30 че позицията ми е толкова дългосрочна )
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• koko USD

Имам усещането, че еврото скоро има ходене поне до 3060 - може и да е днес.

Коментар

• до seafoam и сие

mersi mnogo

Коментар

• до seafoam и сие

eur/usd 1.296, usd/eur 0.771

Коментар

• Кабел

Преди време бях пуснал една поредица доста успешна, сър Фибоначи е прав, ето едно продължение

Коментар

• до seafoam и сие

моля някои да ми каже какъв е курса на USD към евро днес?
                  благодаря предварително.

Коментар

• до seafoam и сие

Seafoam, с голяма мъка на сърцето и почти празен джоб, днес след последният "ВЕЛИК И КАЧЕСТВЕН АНАЛИЗАТОР", КОЙТО СИ ОТИВА ОТ НАШИТЕ РЕДИЦИ )))))) те призовавам, смъкни цената за услугите си на 120$ за една година или 90$ за 6 месеца. Умолявам те, моля, моля, моля ))))))))))))))))))))

Абе що ставате смешни с подобно самочувствие, бе майни? Ей ги ивчо, харабийка от всякъде, досаден бил, вярно е, но ПОНЕ носи на майтап, а онова другото дет мноо ги разбира, най-вече критическите периоди при жените, като му е омръзнало за n-ти път, да има още малко търпение и скоро ще може да пише у форума на "ВЕЛИКИЯ АНАЛИЗАТОР".

КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА, ЧЕ НЕ ГО ВЪЗХВАЛЯВАТ, ДА СИ ЗАПИШЕ ЕДНО ДИСКЧЕ С ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ФРАЗА:
                    "ТИ СИ НАЙ-ВЕЛИКИЯТ НА СВЕТА, НЕ НИ НАПУСКАЙ, ТИ СИ НАЙ ВЕЛИКИЯТ НА СВЕТА, ЖИВЕЙ ВЕЧНО, ..."

Надявам се, че поне днешното напускане е породено от деня на майтапа и като свърши хамериканската сесия, ще си имаме отново лекар по женските болести във форума.

Аз казах. А аз съм много велик ши знайти. И ни ма ядосвайти дан си тръгна)))))))))))))))))))))))))))))))))

eur/usd - само sell - от 1.3050 до 1.34. Така че си сметнете ММ и смело. ДоларЯ ши са кача. Даааааааааа.

Коментар

• koko USD

да постнах ги преди няколко часа в стс форума

Коментар

• koko USD

КОКО,това ордери ли са?

Коментар

• koko USD

Преди 2ч консесуса на експертите е 200к което е доста под прогнозните 235к, но на мен ми се привиждат 280к

Коментар

• koko USD

e, az 1.37 o6te na sum podgonil, imam predpolojenia za 1.3075-1.3125, no vsi4ko e 6ans zasega

Коментар

• koko USD

sell cable 1.8888 tp 1.8755
                              sell eur 1.2977 tp 1.2888

Коментар

• koko USD

Мастодонт ти знаеш по-добре но ми се струва че ще имаме доста добри данни от САЩ, а и технически за да гоним 1.37 ни трябва тест на 1.2740
                                Успех

Коментар

Working...
                                X