IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Martin

Да, май прав ще излезе някой от moneytec, който каза, че FXCM ако усетят че печелиш доста минават на manual execution за твоите позиции и бавно и полека те набутват.

Коментар

• KOKO

KOKO, трябва да излизам, но бих желал малко повече инфо за това, ако не ти е проблем. Аз мога ли да се включа от САЩ и колко струва? Ще прегледам форума по-късно.
      Успех
      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• РРР

Не знам но това е недопустимо но навсякъде пищяха днес, не знам как ще се оправят от искове но едно е ясно няма сигурен брокер, най добре да се съберем няколко човека и да си плащаме терминал.....

Коментар

• Прогнози

Ама си ми скромееееен...
          Само дето преди това те подминаха с има няма 80 пипса, ама здраве да е.
          Поне кажи, че говориш за таргетите ти, щото аз казах:
          "eur/usd - само sell - от 1.3050 до 1.34. Така че си сметнете ММ и смело. ДоларЯ ши са кача. Даааааааааа." Затворих ги на 1.2950, ама си трая, щото голяма работа.

АМА ВЕЛИКИТЕ АНАЛИЗАТОРИ МОЖЕ ЛИ НАКРАЯ НА ДЕНЯ ДА НЕ СА ПОЗНАЛИ ДО ПИПС.
          АРЕ ПО-СКРОМНО МОЛЯ, ЧЕ И МИШКИТЕ ВЕЧЕ ВИ СЕ СМЕЯТ С ГЛАС!!!!!!!!!

А тия от FXCM работят по-калпаво от СТС. Имай го в предвид PPP, но за суапа СТС са голямо дърво и си гонят клиенти последните два месеца.

Коментар

• Martin

Мартине, аз от 4-5 години съм с тях и досега бях много доволен, но тази сутрин направо ме съсипаха. Първо, близо три часа не им работеше нито платформата, нито сайта, нито телефоните. Имах отворени 250к без стопове, добре че бях хеджирал всичко, иначе щях да съм 2-3к вътре. Чак сега затварям телефона с тях, всичко се оправи, но вместо 1к печалба съм на нула за днес. Ще пробвам CMS, струват ми се ок.

Коментар

• Martin

Мартине, ако имаш icq ще те помоля да си дадеш номера. Искам де те питам нещо за Оанда

Коментар

• PPP

PPP, аз за FXCM писах още преди 2-3 месеца, че са много зле и се отказах от тях след като веднъж не ми изпълниха order и пропуснах 200 пипса. Смених ги с Oanda и засега не се оплаквам. Не гарантират стопове, но пък платформата им не отказва при големи движения и винаг можеш ръчно да си управляваш позициите...

Коментар

• Прогнози

Погледнете тук - все още е в процес на изграждане сайта и ще ни е от полза да чуем вашето мнение

http://forum.finance5.bg/index.php?topic=3.0

Коментар

• ppp

работя със cmc plc.не обичам брокерите ,техният договор е доста обстоен и изчистен , плащат рол овер и за 10к имат застраховка на сметката ти до 30к и офиси в 140 срани.Не им правя реклама естествено но 3 пъти съм оспорил стоп за 1 пипс

Коментар

• Прогнози

Днес прогнозата ми се изпълни до пипс
                      sell cable 1.8888 tp 1.8755
                      sell eur 1.2977 tp 1.2888
                      Да видим дали и 50п в дълги ще излезат до довечера мисля че ще затворим около 1.293

Коментар

• PPP

Незнам и на мен но пък в стс затворих твърде рано късите а там нямаше как и съм на добър профит, но така не се прави уви.
                        В момента имам дълги ауд от 1.7693 и кабел от 1.8770 и къса доларйена от 107.66

Коментар

• Светлин

Az sym klient ot okolo godina na FX Solutions i ne sym imal problem. Spreadovete im sa niski - eur/usd i usd/jpy 3p, usd/chf, gbp/usd 4p. Tazi sutrin tyrguvah Tankan prez tjah.
                          www.fxsol.com. Imat IB v Bulgaria - www.ms-fx.com

Коментар

• Fotev/CMS

10х

Коментар

• Fotev/CMS

da

Коментар

• Fotev/CMS

Фотев, CMS плащат ли роловер за лотове под 100к?

Коментар

Working...
                                X