If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
идеята е добра, но Петре защо ни каниш да го видим този сайт като той е едва в началото все едно да ни поканиш у вас на гости и всички стаи да са в ремонт. Напревете го, пуснете го и чак тогава се похвали... Сега виждам само един скелет и основи на къща нищо повече.
bertram - от следващият месец ще има ежедневни коментари специално за finance5.bg от някоя международна банка или голяма брокерска компания,ще има анализи не само на валутните пазари , а също така и на капиталовите, борсите , коментари за фючърси на метали,зърно и други комодитис, опции и т.н.т. но всичко по реда си - едно по едно.
И ще куп приятни изненади и гезотийки за потребителите - още малко търпение само :-)
Коментар
Добро утро, че дане стане добър вечер...
bertram - от следващият месец ще има ежедневни коментари специално за finance5.bg от някоя международна банка или голяма брокерска компания,ще има анализи не само на валутните пазари , а също така и на капиталовите, борсите , коментари за фючърси на метали,зърно и други комодитис, опции и т.н.т. но всичко по реда си - едно по едно.
И ще куп приятни изненади и гезотийки за потребителите - още малко търпение само :-)
Хиксовете,ако направи 204.20 ще обърне тренда пак нагоре.
И ти или ще излезеш с мизерен профит или ще се окажеш срещу тренда.
Този ход не е добър поне за близките 2-4 дни.
здравей Петре,
погледнах сайта ви http://finance5.bg/ и според мен има още месеци яка работа и инвестиции,за да добие завършен,пълен и смислен вид.
До 15 дена ще сте готови с рамката - ОК, но докато го напълните с качествено съдържание ще мине доста време. Линкове реклами и форум се правят лесно, но за анализи, новини и тн.. (авторски материали) си трябва яко копане (освен ако не се преписва, но и това e труд). Не знам колко човека ще се занимават с този сайт на пълен работен ден, но ако са
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Здравей Астор.
Снощи пробвах дълги от 202,35, които затворих с мизерен профит. Сега съм оставил само поръчката продава на 204,20 и стоя на страна. Успех.
Добре, че има и в насрещната посока, че се бях наплашил по едно време Сега поне знам, че ако загубя поне при наши хора ще иде Хей банда, какво стана с оня пич дето организирал 4-5 политически кампании? Много ми се ще да се съберем на в най-скоро време да се видим пък и да пийнем по едно, две....
И не знам дали ви прави впечатление ама форума така по заприлича на приятно място за общуване.
Коментар