If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колега,така е,това си писал,аз за момент забравих.Следя обаче кой какво пише и ти точно така си писал.
Знаеш.че истината има две лица,затва ми позволи засега да се съмнявам.Ако пробие 1,28 ,може и това да стане - 1,25 . 1,2730-80 ще се чака като силна подкрепа и отката от там би трябвало да е сериозен.
Yulian A, ами направи си труда да се поразтърсиш малко във форума. Откакто пиша тук мнението ми е такова: през 1,25-6 към 1,38-9 за 2005. Ако добавят възможност за търсене, можем лесно да видим кой какво е писал. Иначе често ми се случва да познавам - хватката е да се ориентираш сам и никога да не забравяш къде се намираш и какво можеш да си позволиш...
Успех.
А те кога са засекли курса Е/Д?Вярно е,че в петък имаше такива нива около 15.30 ч наше време,когато БНБ засича курса.Но вечерта се вдигна и затова няма никаква изненада ,че курса на ЕЦБ е 1,2820,тъй като той отразява нивото на затваряне на двойката в 15.30 или 16.00 часа,не знам точно.
Съжалявам,колега,но и ти като един стар колега от форума - Новичък, си всеки ден за надолу.Е,в петък позна за малко,но накрая имаше изненада - е/д взе,че се дигна.Между другото аз искам швейцареца да падне до 1.2120 отново,че да продам пак и после ,купувайки на ниско,да намалям средната цена на вложението си ,което не изглежда добре със средна цена /сега/1.1787.Но дългогодишния тренд е нагоре и все още не е обърнал.Ако си проверил,предишния тренд надолу е бил около 6 години....
Понеже още нямам идея кога и откъде еврото евентуално ще тръгне за надолу, намирам за напълно възможно днес Швейцареца да отнесе един моряшки бой - май си го е заслужил...
Успех.
Коко аз съм къс от отварянето и при кабела и при е/$
имаш ли прогноза за затваряне на позициите ?
движенията едва ли ще са големи - на мен ми се струва че е доста опасно да се играе сега защото след двойното дъно и фигурата незнам ...
Здрасти аз тъкмо ставам !
Малко се успах ама няма как мах не съм изпуслан много...
Според мен днешният ден ще е много показателен за посоката
сега сядам да си правя анализите и стратегиите за седмицата
Така си е всичко си е Божа работа, както и ние. Благодаря ти, аз съм си сложил поръчка за малко bye на 0.77 пък ще видим. Успех, и тази седмица само нагоре, спокойно, но посоката е една, и тя е да е пълна нашата торба.
Коментар