IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• E/D

Къса от 1,2927. СЛ-1,2956. ТП-1,2874

Коментар

• Добро утро на всички. IO

Колега,така е,това си писал,аз за момент забравих.Следя обаче кой какво пише и ти точно така си писал.
      Знаеш.че истината има две лица,затва ми позволи засега да се съмнявам.Ако пробие 1,28 ,може и това да стане - 1,25 . 1,2730-80 ще се чака като силна подкрепа и отката от там би трябвало да е сериозен.

Коментар

Yulian A, ами направи си труда да се поразтърсиш малко във форума. Откакто пиша тук мнението ми е такова: през 1,25-6 към 1,38-9 за 2005. Ако добавят възможност за търсене, можем лесно да видим кой какво е писал. Иначе често ми се случва да познавам - хватката е да се ориентираш сам и никога да не забравяш къде се намираш и какво можеш да си позволиш...
        Успех.

Коментар

• Добро утро на всички. E/$ РИЧИ

sega sytrinta po TV go gledax

Коментар

• Добро утро на всички. E/$ РИЧИ

А те кога са засекли курса Е/Д?Вярно е,че в петък имаше такива нива около 15.30 ч наше време,когато БНБ засича курса.Но вечерта се вдигна и затова няма никаква изненада ,че курса на ЕЦБ е 1,2820,тъй като той отразява нивото на затваряне на двойката в 15.30 или 16.00 часа,не знам точно.

Коментар

• Добро утро на всички. E/$

kursa na centralnata evropeiska banka za dneska e
              1.282 da go imate v predvid

Коментар

Съжалявам,колега,но и ти като един стар колега от форума - Новичък, си всеки ден за надолу.Е,в петък позна за малко,но накрая имаше изненада - е/д взе,че се дигна.Между другото аз искам швейцареца да падне до 1.2120 отново,че да продам пак и после ,купувайки на ниско,да намалям средната цена на вложението си ,което не изглежда добре със средна цена /сега/1.1787.Но дългогодишния тренд е нагоре и все още не е обърнал.Ако си проверил,предишния тренд надолу е бил около 6 години....

Коментар

• Добро утро на всички.

Понеже още нямам идея кога и откъде еврото евентуално ще тръгне за надолу, намирам за напълно възможно днес Швейцареца да отнесе един моряшки бой - май си го е заслужил...
                  Успех.

Коментар

• AUD/USD

I az sam kas ot petak i ot dnes, niamam ideia za zatvariane shte improviziram

Коментар

• AUD/USD

Коко аз съм къс от отварянето и при кабела и при е/$
                      имаш ли прогноза за затваряне на позициите ?
                      движенията едва ли ще са големи - на мен ми се струва че е доста опасно да се играе сега защото след двойното дъно и фигурата незнам ...

Коментар

• AUD/USD

sega sell evro i cable utre kam 7 bg time buy

Коментар

• AUD/USD

Zatvariam edin kable na 30p profit i imam oshte 4 kasi kabeli koito ostavat

Коментар

• AUD/USD

Здрасти аз тъкмо ставам !
                            Малко се успах ама няма как мах не съм изпуслан много...
                            Според мен днешният ден ще е много показателен за посоката
                            сега сядам да си правя анализите и стратегиите за седмицата

Коментар

• AUD/USD

slagam stop na cable 0, vtornik moje bi shte e iasno nakade shte hodim

Коментар

• AUD/USD

Така си е всичко си е Божа работа, както и ние. Благодаря ти, аз съм си сложил поръчка за малко bye на 0.77 пък ще видим. Успех, и тази седмица само нагоре, спокойно, но посоката е една, и тя е да е пълна нашата торба.

:]

Коментар

Working...
                                X