IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• az zatvorih na 0 kusite si znd/usd . postavia sell limit znd/usd 0.6250 stop na 0.6265. cel 0.6175.
    postaviam order buy limit znd/usd 0.6160 stop 0.6125 c cel 0.6230.

Pojelavam na vsi4ki leka ve4er i otivam da udaria 3 biri , za6toto 10 4asa pred PC to vodi do lupavi i pribyrzani re6enia koito obiknoveno mi nosiat zaguba .
    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Чел съм че "лудите" са най добрите търговци ,от всеки може да се научи нещо !
      "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Според мен целта на пазара е да се внуши очаквания на възход при еврото и зареждането му с евро след което ще имаме силен долар и много въпроси защо така се случи?Разбира се може и да греша
        Силата на спекулацийте на пазара са подчинени на бързото и лесното взимане на парите ни.

Коментар

• За съжаление в България всички,които са добри в дадена област ги оплюват и обявават за луди,затова сме толкова зле като държава и стигнахме дотам турчолята да ни управляват

Коментар

• Hoska, teb da ne sa te iztarvali ot nqkoi psihodispanser?Prestani da zanimavash auditoriqta s nezna4itelnata si persona...
            Aman...

Коментар

• Здравейте колеги,напук на всички ,които злобеят и ми завиждат ще направя още една ефектна демонстрация на уменията ми.В момента цената на евройената при мен е се колебае между 147.60 и 147.70.
              Купих евройена на 147.64 и поставих отложена поръчка купува на 147.00.Ще поставя стоп на 146.90 ако ми задейства отложената поръчка.В този случай ще имам средна цена 147.32 и ще поставя t/p 148.32.Докато не ми се задейства отложената поръчка поставям t/p 148.64
              Искам пак да поясня,че не бива да ме копирате,защото аз мога да си позволя да загубя от тази сделка,но вие не бива да губите заради мен

Коментар

• една прогноза на дневната за евро долар

Желая успехи на всички .

Коментар

• imam 4ivstvoto 4e niakoi spira evroto na nivo okolo 0.2660 , zatova ne minava 0.2650 , koeto e dobre moje bi 6te trygnem nadolu nai setne

Коментар

• ne znam govori li ili ne govori, no ne6to niama dvijenie na pazara mnogo goliamo , iavno o6te ni6to niama , no niamam TV pred men i ne znam naistina kakvo stava

Коментар

• Абе тоя BBB говори ли или днес не е от 17 часа

Коментар

• do mislia 4e ako probie 0.6190 6te vidime dnes 0.6115

Коментар

• saglasen sam s targeta ti, no tia dni ne spechelih taka dosta pari, zashtoto se polakomih za 2-3 pipsa i sega predpochitam da zatvoria malko po-rano !

Първоначално изпратено от kiril123
                          az sam za 0.6170 , ama za 2 /3 ti ot poziciata , 4akam korekcia do 0.618 fibo koeto e 0.6060

Коментар

• za paund yena silno se nadiavam dnes da beshe vrah pri 216.52, opredeleno mi izglejda taka (no sam pristrasten), za sega ne smeia da skasiavam poveche, no pri preminavane na 215.50 silno bih se zamislil ! uspehi na vsichki

Коментар

• az sam za 0.6170 , ama za 2 /3 ti ot poziciata , 4akam korekcia do 0.618 fibo koeto e 0.6060

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
                                Шртнах GBP/NZD позакъсняло -от 2,9719 - цел -две фигури.Затворих на 75п.загуба дълго евро.И това го има в живота.Големият маржин , който изисква GBP/NZD не ми пзволява да купувам Nasdaq100.
                                Здравей Plamene,
                                очаквам в близките 10-20 дни двойката паунд/киви да се опита да пробие подкрепата на ниво 2.900, но не знам дали преди това няма да се опита да направи нов връх. Какво е твоето мнение по въпроса?

лека и доходна!

Коментар

Working...
                                X