IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Eur/Usd KOKO

znae6 li dali ima BG posrednik sas hej i marjin 1/400

Коментар

• Eur/Usd KOKO

AKO PADNAT 1.24

Коментар

• EUR/USD

Докато всички сте на влака работата няма да стане.
        Явно ще изтърсят крушата първо и после празните вагони директно за Стокхолм.

Коментар

• EUR/USD

Ако паднат обаче стоповете под 1.2730 не ми се мисли

Коментар

• EUR/USD

Zdraveite kolegi.Za men 1.2730 nai mnogo ottam spored deutche bank za 3m-1.38,6m 1.40,12m-1.43.Mngo e vazmojen scenariq

Коментар

• мастодонт

И ние мислим така ще гонят поръчките около 1.28 но ако гръмнат стоповете под 1.279 ще идем към 1.2730

Коментар

• EUR/USD

За феновете на долара:
                Ако имате дълги долари и не сте ловци на дъна сложете стоп на 1,2910 и гледайте зарята.Би трябвало да е доста впечатляваща.
                За феновете на еврото:
                1,2830/40 и 1,2765/80 може да са добри места за лов на пъстърви, но трябва да сте бързи щото не се знае какво може да хванете.
                Успех!

Коментар

• EUR/USD JB

JB,не се правя на пророк,а просто си гледам графиката на 4ч,а края на възх.канал е за Е/Д около 1.2799,а за Д/Ш 1.2147,където бяха и преди няколко дни ......Аз съм къс на Д/Ш със средна цена 1.1907 и нямам интерес от качване на франка,респ. падане на Е/Д.Но излеза ли безработицата,сам знаеш,че каналите оказват малко влияние като съпротиви

Коментар

• e/d

koko, mislia 4e pazara 6te testva 1.28 v 15.29, sled koeto us, saotvetno 6te kupuvat mnogo evra, dori i pri dobri za tiah novini, no dano da se okaja prav, za6toto stopovete mi sa pod 1.28

Коментар

• Yulian A: ~~~~~~~EUR/USD bnight

За съжаление май ще се окажеш лош пророк за тест на 1.2799...особено ако и новините за щатите са добри ...като гледам много хора сме се качили на влака за север ....ама де да видим къде ще ни откара....

Коментар

• pul

pul дай едно компетентно мнение или не се изказвай неподготвен знаем че можеш ;-)))

Коментар

• EUR/USD

Някой знае ли кога ще говори Бернанке?
                          10х предварително
                          Успех

Коментар

• Cable

дълъг кабел 1.8837 тп 1.90

Коментар

• ~~~~~~~EUR/USD

bnight, na tozi komp li si, otkadeto moje6 da mi prati6 mm

Коментар

• Cable

Добър ден.
                                Доларът e пак на път... вероятно отново да покаже, че за нищо не става...
                                По начина по който се натяга пружинката като нищо можем да спретнем едно пробивче на 1,9000 в американската сесия - нищо, че времето днес не е подходящо за окабеляване.
                                Еврофеновете да се въоръжат с търпение - ситуацията не е толкова лоша колкото би могла да бъде...
                                Пожелавам им поне едно малко тестче на 2900, а от там кой накъдето види...
                                Успех.

Коментар

Working...
                                X