IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Rossen

rossene wyw futbola igrachite se raztowarwat po tozi nachin .A tuk nie se natowarwame dopylnitelno.Taka che ne si praw.

Коментар

• moderatora

Радвам се че на демо си по-добър от пепи и куки, но какво ще рече това и защо ми го пращаш ако искаш да видим кой е по-добър нека вкараме по 10к някъде и да видим след месец кой колко ще има. Ти толерираш и си Боко и Кики.
      Правя ти предизивикателство - да вкараме по 10к във фхсм реални и да си говорим след месец

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

Много си е добре форума и без глупостите които се ръсят , напоследък доста често.
        Ако Ви трябва забавление , то аз мисля , че това не е точното място.
        Това все пак е форум дискусиране по една отворена доста отдавна тема, а именно:
        - Петър Караиванов: Валутна търговия - FOREX
        Модератора да продължава в същия дух , но по автоматизирано :]
        CRS-Finance™

Коментар

• moderatora

до КОКО
          http://investor.bg/Analis/Forex/ViewNews.asp?ID=476

аз да съм БОКО. и Кики
          да не съм луд да затривам дискусията, каквото правят тези два ника

Коментар

• moderatora

до Rossen
            добре, съгласен съм с всичко
            така ще има по-малко работа за мен
            самоцензура и самомодерация vs модерация

Коментар

• moderatora

Марияне не е така.
              Ти толерираш постове и за това от кога ти казвам да въведете регистрация. А защо триеш всичко постнато от Петър - та аз ако бях на негово място щях да претендирам този форум да бъде изтрит защото е отворен от него. Ти не знам дали си добър трейдър но предполагам че си КИКИ и БОКО и целта ти е да генерираш постове които да привличат рекламодатели а не да помагаш, моля не трии тоя пост а отговори.

Коментар

• moderatora

Мариане, проблемът е че с многото триене това място става все по-безинтересно. Нали знаеш как е и във футбола - ако съдията позволява по-свободна игра, мачът е по-интересен. Някой се заяждал с някого, е и? Преди имаше повече свади, верно - понякога извън границата на добрия тон, но пък беше интересно. Сега - скука. Олаби малко, че съвсем ще ни изгониш.

Коментар

• евро

еврото ще лети доста нагоре, много се съмнявам това да е засилка за надолу като се има предвид 4е спадащата вълна от 1.3130 завърши на 1.29.
                  като гледам и свещите на дневна графика ще има изтрел нагоре
                  засега поне такива са ми очакванията.

Коментар

• Expiration Options Calendar 2005

http://www.optionsclearing.com/publi...l/xcal2005.jsp
                    Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                    [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• do Chicago

сутринта много ми хареса входа ти в еврото... начина ти на игра го следя от няколко месеца и мога да кажа че прецизността ти е страшно високо.
                      ще поживеем и ще се запознаем
                      айде успех...

Коментар

• moderatora

до davidbg6@yahoo.com

Благодаря за желанието за диалог.
                        Аз трия, колкото ми позволяват човешките способности в напрегнатите моменти. Искам да уточня, че форума не е диалог очи в очи и липсват много от средствата за общуване (звук, интонации, жестове) и като резултат много често стават недоразумения. Например някои хора се обръщат срещу модератора.
                        На пазара играят реални пари и адреналина е висок.

Моля колкото се може повече да пишем по темата, и не се насочваме към лични коментари включващи прилагателни, нарицателни и други.

Мариян Йорданов - също forex trader

Коментар

• moderatora

ама хайде по навреме трии( всичко или нищо) и по безпристрастно и ще сме с теб, а не да става кочина!!!

Коментар

• КОКО

ne e istina spria mi toka blokira mi neta i napravo se smazax sega sam vav edin klub i spored mene skoro 6e tragvame kam danata

Коментар

• EUR/USD

Моля ви за малко подрепа, а именно да не влизаме в дискусии тук и да не става обмен на коментари, кой какво бил написал.
                              Аз ще трия каквото трябва според правилата.
                              http://investor.bg/Comments/Rules.htm

Коментар

• komentar

1.2904 e 61.8 nivo na fibona4i na dvizhenieto 15-22 April. Mislq che e dosta vazhen moment.
                                (Ako nqkoi znae, da mi kazhe kak se dobavqt grafiki v poleto za komentar)

Коментар

Working...
                                X