IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ~~~~~~~модератор, що така , бе ???

Модераторът вместо да пише от името на някой хора и да трие други да вземе да попрочете някоя книжка като Матеев, който вече дава перфектни прогнози.
    МАТЕЕВ НАПИСА
    Корекцията, която се развива от 1.3660 може да бъде триъгълник или зигзаг или нещо по-сложно и навързано, което още не съм разучил докрай. Вълната от 1.3660 до 1.2730 всички я броят за А и няма две мнения по въпроса. След това следва B вълна до 1.3480. Дължината на B вълната е по-голяма от 61.8% от дължината на A вълната. Ако това е така, според Глен Нили възможността на нормален зигзаг се изключва и вероятността за развитие на триъгълник е много голяма. Възможен е зигзаг със скъсена C вълна, каквато ние вече наблюдаваме (от 1.3480 до 1.2770), но това е много рядко срещано явление и ако наистина е така, след него трябва да има силен импулс нагоре.
    Много по вероятно е в момента да се развива D вълна (от 1.2770 към 1.33). Вътре в тази D най-вероятно ще се оформи зигзаг, от който вече сме наблюдавали a и b подвълни и в момента сме в началото на c подвълна към 1.33. Ако този анализ е верен, то точно сега е най-подходящия момент за една BUY позиция със стоп на 1.2770 и TakeProfit на 10 пипса под низходящата трендлиния на триъгълника.

Ако мафията все пак реши да пробие 1.2770, преглъщаме загубата и след това в шоково състояние чакаме пробив на 1.2730. Този пробив ще потвърди образуването на голям зигзаг (колкото и да е невероятно според Глен Нили), на който C вълната ще достигне до нива 1.24-1.25. Тогава една SELL позиция, отворена на цена 1.27 с TP на 1.25 най-вероятно ще се излезе на печалба.

Коментар

• aud/cad

EI, TI SHTO KOMENTIRASH KANADECA KATO REDOVNO SI PATISH OT NEGO

Коментар

• безимен

Безимен, по тембъра ти усещам , че се бъзикаш с мен!Аз съм противник на насилието, освен това вярвам в любовта, на Анито също!

Коментар

• безимен

Безимен, по тембъра ти усещам , че се бъзикаш с мен!Аз съм противник на насилието, освен това вярвам в любовта, на Анито също!

Коментар

• aud/cad

10
            Monthly close above 0.9765-UP
            Пробив над 0.9834-нагоре.
            Дотогава-къса.Виж monthly chart.
            По-късно през годината очаквам движение над паритета,до около 1.03/1.037(вероятно в края на лятото,при aud/usd 0.896 LTT)
            Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
            [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• e/d

Varna wnimawaj kogato widish 1.33(a to shte e skoro) da ne skochish s celiya akaunt.
              Krajnostite nikoga ne wodyat do dobro

Коментар

• e/d

Теди, ако трябва да бъда честен съм си мече по душа. Което не значи, че не си купувам евра от време на време. За мен еврото е задъхано и всяко покачване бих го използвал да го ритна и да падне по-от високо. Както написах вчера най-много ми се иска 1,3300-50. Оттам просто не мога да опиша какво бих направил. Както може би си видял бях дълъг в евро от 1,2932, но стопът отлетя(лека му пръст) безславно. Вижда ми се логично поне да тества пак 1,3125 ако не и повече.
                Работа и заплата?

Коментар

• e/d

За мен ще ходим нагоре, а за този БВП и лихвата си напълно прав но ще ходим нагоре след като се пъне на 2880

Коментар

• e/d

Varna mnogo go mrazish towa ewro.Wse gledash da go prodadesh.

Коментар

• aud/cad/Чикаго

А така, обраха и отгоре стоповете и сега бой на еврото. Трежъритата поскъпват, може да вдигат по-бързо лихвата след това GDP, следователно ел доларо ще поскъпва.
                      Работа и заплата?

Коментар

• e/d

akulite gi nyama na pazara.shte se lashkame bez posoka

Коментар

• EUR/USD

Записах си час на очен лекар, станах кривоглед!

Коментар

• aud/cad/Чикаго

Между другото на какъв спредтъргуваш тази двойка?

Коментар

• EUR/USD

Вярно е, че някой трябва да познае, без никакви аргументи... къде остана Ането ???..., онази гледачка, за да познае...

Не , че се съобразявам с него единствено, но "Алигаторът" за първи път го виждам толкова категорично да сочи / на всички графики/ в една посока, но може и да греша , или така да ми се е искало...

Успехи!

Коментар

• EUR/USD

Гршката е вярна, сравнително добър продукт който неможе да ни откара до никъде поне да бяхме стигнали до 1.2860/50 областта (около 76.4% корекцият на 1.2765-1.3125 ралито) и дори към следващите цели 1.2820/00 областта МА 200, но ние не можем 2880 да пробием което потвърждава че сме в Д а не в сложна С

Коментар

Working...
                                X