If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е сега вече няма начин да не го минем. Тренда на 15-30 е нагоре, направи двойно дъно, второто прайз риджекшън. На 15 прави релса с 2 потвърждаващи. Ако пресече и неклайна ще има здраво нагоре. Ако не го пресече- една студена вода.
Днес е едно омазано нямам думи ...
Йената продулжава да кърти бетона - проби си долара прави и еврото на нищо - неочакван интерес към канадеца който цял ден си ходи насам натам и реве за скалпиране
Аз се надявам да ми се задейства дълга добавка към долар/йената от 104 не малко ме съмнява засега - работата е наистина доста в центъра и колкото повече мисля толкова по ясно ми става че е добре засега повече да се гледа
Този път ми се размина за един пипс. Обикновено ми обира стопа за 1 пипс. То не е късно де. Хем видях преди това сигнала за изход и можех да си изляза спокойно на БЕ
Ричи аз въпреки това чакам за удачно ниво за покупка и се надявам да е малко по-долу, има логика в 1.25 но няма според мен да е сега а първо ще ходим малко нагоре поне до 1.3250, не днес разбира се.
Просто наистина е възможно от сега да тръгне надолу по питчфорк но за мен е малко вероятно да пробие 1.28 точно сега
Успех
Да ричи един час стоя се чеша по главата чудейки се какъв е този твой канал точно сега към 1.25 и се сетих за Андрю Питчфорк, да по него е за селл съгласен съм
че при еврото картината е мътна е сигурно но по-интересно в момента ми се струва движението на йената...особено в кроса с кабела...мисля си че ако така продължи..198 ще го пробие без много проблеми.
Коментар