IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

iskah da kaja cenite po vnosa ibizneszapasite koito izleznaha predi 5 min

Коментар

• EUR/USD

Аз потеглям на север , nikolb99 искаше да кажеш за данните след 16:45
      CRS-Finance™

Коментар

• EUR/USD

Tezi novini dobri li sa ili sa loshi ? t.e. nogore i ili nadolu

Коментар

• Varna 2

Mersi.Sajeliavam za glupavite vaprosi ama sam o6te na4inae6t,kakto predpolagam ste razbrali ))

Коментар

• EUR/USD

sell 1.2633
            stop 1.2660
            target v momenta neizvesten opredeljane sled dannite v 15,30
            samo super lo6i danni mogat da imat njakakvo zna4enie za pazara,kolkoto i da sa malovajni dannite-edni malko po dobri ili blizki do o4akvanijata 6te predizvikat nov probiv makar 4e ve4e ne znam za kade
            pozicijata ja razglejdam kato scalp pak 6te vidim

Коментар

• EUR/USD

Според мен тренда ще обърне ако слезе под 1.23/24. Ако спре преди тези нива до около 1.25 и тръгне нагоре аз ще очаквам двоен връх при 1.36.Това показва моята система в дългосрочен план.Успех на всички!

Коментар

• EUR/USD

Брус, такива прогнози са шанаджийска работа. Не знам нито кога ще започне, нито къде ще свърши. Важното е да я хванем като почне. С особена сила това важи за кабела, там почне ли корекция едни 200 пипа нищо няма да са.
                Работа и заплата?

Коментар

• EUR/USD

Може и да е обърнал вече !
                  D.Y.F-091066

Коментар

• EUR/USD

Varna 2,kolko seriozna o4akva6 da e korekciata kato pipsove?

Коментар

• EUR/USD

ок ще се обадя а моята опция дето я купих преди 15 дена без пари пут eur/usd 1.2700 в момента е доста в пари

Коментар

• EUR/USD

Нямаш проблем Насе. Почивните дни привечер може да направим една среща. Всички от Варна може да организираме едно бирено събиране да разнищим пазара.
                        Работа и заплата?

Коментар

• GBP/CHF

Ей Пламенски, не издържа с късите паунд/франк. Ми то няма и помен от сигнал за къса батка. Ако искаш след работа мини на едно гости.
                          Работа и заплата?

Коментар

• EUR/USD

довечера съм на кръчма ще се чуем през почивните дни
                            а това за 2к при саксо и аз днес го забелязах не знам как са там с комисионните при мен работи стандартното със 120 валути

Коментар

• GBP/CHF

как изглежда следната позиция: къс от 1,2690 на gbp/chf? някакви мнения или препоръки?

Коментар

• EUR/USD

Има поне 100 firewall и не мога да го подкарам въобще за съжаление.
                                Работа и заплата?

Коментар

Working...
                                X