If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
крителен бих изчакал преди да влеза ако няма позиция ако не видя нива близки до 1,2060 още веднъж не бих бил обеден че ще слезем под 1,20 за сега няма индикации за корекция но няма и индикации за засилване на движението даже напротив забелязва се загуба на волотилност.
4ovek на всеки се случват подобни неща съвета ми е за сега да внимаваш има вероятност и да не се върне повече защото маи започва много силна за долара година. Лично аз съм на мнение че от тук на татъка долара само ще поскъпва имаше варянти за нови върхове на еврото но мисля че с ново създалото се движение те са вече история. Все пак ако евентуално еврото пак поскъпне това ще е най-рано септември а нови върхуве ще има чак Март,Април догодина. Незнам ти си решаваш най-добре. В началото на годината бях писал по повод на евродепозитите и споменах че за мен в момента печелившата инвестиция е в долари. Сега мисля че ситуацията е същата. Късмет и дано се измъкнеш.
Hora, prodadoh 20 000 dolara na kurs 1.51 predi pove4e ot mesec i vednaga sled tva zapo4na kursa nagore.Posuvetvaite me kvo da pravq,dali ste se vurne dolara na pozicii kum 1.55 ili ste poskupva i ne se o4akva da se vurne pod 1.60.
Mersi
P.S. MNogo se ovutrih
Mislq,che do kraq na denq moje i da probie 1.2000 ...za sega nqma nikakvi seriozni signali za po-golqma korekciq i vsichko si vyrvi kakto trqbva v nizhodqshtiq trend. Gotov sym da chuq i drugi mneniq. Mersi predvaritelno
nhg благодаря аз не можах да влеза на реалната но прогнозата ми беше за 50-60 пипса просто баща ми с когото работим заедно не е разбрал инструкциите които съм му дал и изгледа цялото движение докъто аз си губех времето на даскало. Между другото прогнозите ми за американската сесия вече са готови. http://bnight.my.contact.bg/Analizi/index.htm късмет на всички и успешен ден.
zdrasti bnight! Uspeh w prognozite! Kaji kato stanat gotowi! Bunny System we4e dade signali - naprawih 50pipsa+(na demo,4e zakysnqh za reala) i kakto se wika i a sega nakyde?
Точно на съпротивата е в момента трябва пробив , без него всичко е мечти ! Може и да пробие -това не знам .А и изобщо си е зона в която е имало реиндж в близкото минало.
eksploziv4o ти до преди два дена викаше продаваите долари сега защо си къс пич какво стана с 1,24 ??
между другото не се засягаи просто си питам Успех.
Коментар